KAPTAN YÖNETİME KIRGIN

KAPTAN YÖNETİME KIRGIN

İnegölspor'da uzun yıllardır forma giyen ve savunma hattının emektarlarından olan Mustafa Vargel'le yönetimin henüz görüşmemesinin, kaptanı üzdü. Mustafa Vargel'in yönetime kırgın olduğu ileri sürüldü.

İnegölspor’da 30 Mayıs’ta yapılan kongrenin ardından yeni yönetim transfer çalışmalarına başladı. İç ve dış transferde anlaşma sağlanan futbolculara imzaları attıran Bordo Beyazlı yönetimin, takımın emektar kaptanı Mustafa Vargel ile hiç bir görüşme yapılmadığı öğrenildi.

 

KOPMA NOKTASINA GELDİ

5 sezon boyunca İnegölspor forması giyen ve savunma hattında sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Mustafa Vargel’in, yönetimin bu ilgisizliğine çok kırıldığını yakın çevresine ilettiği ve İnegölspor`dan kopma noktasına geldiğini söylediği öğrenildi.

 

SON KARAR YILDIRIM’IN

Mustafa Vargel`in yanı sıra Samet Gül ve Mehmet Menderes Önkuzu`nun da durumları netlik kazanmaması futbolcuların morallerini bozarken, futbolcular hakkında son kararı Teknik Direktör Şaban Yıldırım`ın vereceği öğrenildi.

 

YENİ SEZON PLANLAMASINDA İSİMLERİ YER ALDI

Öte yandan, bu 3 oyuncu Teknik Direktör Şaban Yıldırım ve yönetimin yeni sezon planlamasını yaptığı kadroda da yer almıştı. Yeni sezon kadrosunun yazılı olduğu tabloda Mustafa Vargel, Mehmet Menderes Önkuzu ve Samet Gül’ün isminin yer alması, ancak bu oyuncularla henüz görüşülmemesi kafaları karıştırdı.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00