Kaptılar Ama Kaçamadılar

Kaptılar Ama Kaçamadılar

İnegöl otogarında asker uğurlama töreninde kalabalıktan faydalanan 3 kişi, bir bayanın çantasını çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, Bursa’ya gitmek için akşam yine otogara gelen hırsızlar emniyet ekipleri tarafından yak

Asker uğurlamalarının başladığı şu günlerde, kalabalıktan faydalanan 3 hırsız, İnegöl otogarında önceki gün bir bayanın çantasını çaldı. Güvenlik kamerasına takılan olayda; 2’is bayan 1 erkek çantayı alarak otogar tuvaletinde için boşattıktan sonra otogardan hızlı bir şekilde ayrıldılar. Ancak emniyet ekipleri, akşam yeniden otogara gelen hırsızları kıskıvrak yakaladı.

Edinilen bilgilere göre; İnegöl otogarında yeğenini askere yolcu etmeye gelen bir bayan, otogar içerisinde bankta oturduğu esnada; Bursa’dan İnegöl’e hırsızlık yapmak için gelen 19 yaşındaki Burcu Elgörmüş, 18 yaşındaki Gurbet Adıkol ile 9 yaşındaki İ.A. isimli erkek çocuğu, otogarın içerisine girerek ortalığı gözetlemeye başlıyorlar. Bir süre sonra bankta oturan kadını gözlerine kestiren 3 şahıstan biri olan 9 yaşındaki İ.A. kadının yanına oturuyor. 2 bayan ortamı bir süre daha gözetledikten sonra, bankta oturan çocuk hemen bankın üzerinde bulunan yaşlı kadının çantasını ani bir reflekse yere atıyor. Elinde beyaz bir poşet bulunan İ.A. yere düşen çantayı alarak olay yerinden koşarak uzaklaşıyor.

ÇANTAYI BOŞALTIP KAÇIYORLAR

Çantayı alan İ.A. otogar tuvalettin önünde çantayı diğer bayanlara veriyor. Burcu Elgörmüş ve Gurbet Adıkol isimli hırsızlar, bayan tuvaletine girerek çantanın içerisini boşattıktan sonra otogardan hızlı bir şekilde hiç bir şey olmamış gibi uzaklaşıyor.

BURSA’YA DÖNMEK İÇİN OTOGARA GELDİLER, YAKALANDILAR

Çantasının çalınması üzerine mağdur kadın, çevredeki vatandaşların da yardımıyla durum polise bildirildi. Olay yerine gelen Emniyet Ekipleri, güvenlik kameralarındaki görüntüleri inceleyerek, şahısların yakalanması için araştırma başlattıktan sonra, gece geç saatlerde Bursa’ya dönmek için tekrar otogara gelen 3 şahsı, gözaltına aldı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07