KAR MESAİSİ SÜRÜYOR

KAR MESAİSİ SÜRÜYOR

İnegöl’ü esir alan kar, Bursa karayolunda sürücülere zor anlar yaşatıyor. Bursa-Ankara karayolunda buzlanma yaşanmaması için Karayolları ekipleri yoğun bir çalışma sürdürürken, 24 saat esasına göre çalışan ekipler, yolları açık tutmak için yoğun m

 

Önceki gün akşam saatlerinden itibaren İnegöl’de etkili olan ve gece boyunca devam eden yoğun kar yağışı, ilçeyi beyaza bürüdü. Şehir içi ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmazken, İnegöl-Bursa karayolunda da buzlanma yaşanmaması için Karayolları ekipleri yoğun bir çalışma sürdürüyor. 24 saat esasına göre çalışan ekipler, yolları açık tutmak için yoğun mesai harcıyor.

 

ZİNCİRSİZ TIR’LAR SORUN OLUYOR

Ümitalan Köyü mevkiinde konuşlandırılan Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Tuz Sundurmasında bekleyen ekipler, İnegöl-Bursa istikameti ve Bursa İnegöl istikametinde kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor. 10 kişilik ekip ve 7 araçlık ekipmanla çalışmalarını aralıksız sürdüren 14. Bölge Müdürlüğü ekipleri, TIR’ların zincir takmaması yüzünden zaman zaman sıkıntı yaşandığını belirtiyor.

 

MADDİ HASARLI KAZALAR

Ana arterlerde trafik normal halinde seyrederken, ara yollarda oluşan yoğun kar, sürücülere zor anlar yaşattı. İnegöl Bursa karayolu Kazancı köyü mevkiine dönmek isteyen özel otomobilin sürücüsü, kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerle çarptı. Kaza sonucunda araçta maddi hasar meydana gelirken, araç sürücüsü ve yanında bulunan yolcu kazayı yara almadan atlattı.

 

CUMA-CUMARTESİ -8 DERECE

Meteoroloji İşleri genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre kar yağışının Çarşamba ve Perşembe günleri de etkili olması, Cuma günü ise yerini bulutlu bir havaya bırakması bekleniyor. Bursa ve çevresinde Cumartesi günü güneş yüzünü gösterirken, Pazar günü ise yine kapalı bir hava hakim olacak. 5 günün en düşük sıcaklığı ise Cuma ve Cumartesi günleri -8 derece olarak ölçülecek.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00