www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KARA GÜVEN TAZELEDİ

KARA GÜVEN TAZELEDİ

1.Amatör Küme 4.Grup´ta mücadele eden temsilcimiz Osmaniyespor´da gerçekleştirilen kongresinde Nedim Sonay Kara yeniden başkan seçildi.

 

Yapılan konuşmalar ve gelir gider bütçesinin kabulünün ardından gerçekleştirilen genel kurulda 1 yıldır Osmaniyespor Kulübünün Başkanlığını sürdüren Nedim Sonay Kara güven tazeledi.


BAŞARILI OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Başkan seçildikten sonra açıklamalarda bulunan Nedim Sonay Kara, ?Öncelikle bana bu görevi layık gören yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Yeni yönetim kurulumuz Osmaniyespor camiasına hayırlı olsun. Geçtiğimiz yıl devraldığımız yönetimi, bu yıl seçilerek yeniden devam ettirme kararı aldık. Osmaniyespor İnegöl´ümüzün eski kulüplerinden biridir. Bunun bilincinde olarak en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz. Gençleri Türk futboluna kazandırmak istiyoruz.Gün birlikte olma ve çok çalışma günüdür. Bunu hep birlikte yapmak istiyoruz. Şevkimizin kırılmasına izin vermeyeceğiz ve Osmaniyespor´un başarısı için çok çalışacağız. Önceki yönetim kurulunda yer alan Nuri Kerimoğlu ve diğer arkadaşlarımın hepsine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

 

YENİ YÖNETİM

Nedim Sonay Kara başkanlığında oluşan yeni yönetimde; Osman Atalay, Refik Şafak, Cemal Yılmaz, Hüseyin Küçükemir, Rafet Kılıç, Burak Öner, Mustafa Alaylı, Ramazan Şimşek, Sinan Demir, Erdi Korkmaz, Yunus Aydın, Abdullah Çinçınar, Mesut Güneş ve Semih Ekim isimleri yer aldı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00