www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Karadeniz Güvensporlular İftarda Buluştu

Karadeniz Güvensporlular İftarda Buluştu

U-13 Yaş Ligi Klasman 9. Grup´ta şampiyon Olan Karadeniz Güvenspor futbol takımı sporcuları ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Altyapı antrenörü Murat Ulu yemek sonrasında yaptığı açıklamada ?Öncelikle tuttuğumuz oruçları Allah kabul etsin. Bu güzel iftar yemeğimize gediğiniz için Allah razı olsun. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu beraberliğimiz devam edecektir. Altyapıda futbolcularımız ile güzel çalışmalara imza atmaya çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi U-14 futbol takımımız kendi grubundan, bir üst lige çıktı. U-13 futbol takımımız kendi grubunda namağlup şampiyon oldu. Bu akşamki beraberliğimiz Hem şampiyonluk, hem de iftar yemeğimiz oldu. Buradan hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar camiamızı çok güzel temsil ettiler. Bundan sonraki hedefimizde işimiz daha zor, çünkü U-13 bir üst lige çıktı, Elit liginde mücadele edecek. U-14 ona keza klasmanda oynadı, Elit liginde oynayacak. İşimiz daha zor olacak. Onun için sporculara bugünden sonra daha çok iş düşüyor. Bizlere de, siz velilere de çok iş düşüyor. Benim sizlerden istediğim önce okulunuza önem verin, ondan sonra buraya önem verin. Ailelerden, öğrencilerle alakalı şikayet geldiğinde sizleri antrenmanlara alamayız, o yüzden sporcularımızın derslere önem vermesini istiyoruz. Ders yılı sonunda bütün sporcularımızın karnelerine bakacağız. Bundan sonra yeni bir yapılanmaya girdik, ilerleyen aylarda aramıza yeni sporcular katılacak. Her oyuncu kategorisinin kendi sayısı olacak. Artık işimiz biraz daha zor. Onun için herkse önce okul sonra bizim söylediklerimizi yapmaya çalışırlarsa sizde mutlu olursunuz, bizde antrenman yaptırırken mutlu oluruz" dedi.

Bizler gelip geçiciyiz

Karadeniz Güvenspor Kulüp Başkanı İbrahim Oğuzay yaptığı açıklamada, ?Öncelikle Ramazan ayı hepimize hayırlı olsun. Allah hepimizin tutuğu oruçları kabul etsin. Buraya kadar geldiniz, emek verdiniz hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Özellikle ailelere ayrıca teşekkür ediyorum. Çocuklarınıza sahip çıkıyorsunuz, maçları takip ediyorsunuz, bizlerden çok maçları izlemeye geliyorsunuz. Biz Karadeniz Güvenspor Kulübü olarak amatör bir takımız. Amatör takımlar insanların karşılıklı fedakarlıkları ile bir şekilde çocuklara hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu hizmet içerisinde bizim amacımız sadece çocuklar maçlara gitsin, şampiyon olsun, futbolcu olsun, bunlar için uğraşmıyoruz. Biz istiyoruz ki bu semtte, bu mahallede, İnegöl´de büyüyen çocuklara, aileleriyle beraber sağlıklı, güzel ortamlarda, güzel ahlaka sahip insan olarak yetişsinler istiyoruz. En büyük amacımız bu. Bu konuda ailelerle beraber ne yapabilir diye çalışmalarımız var.  Amatör kulüpler bizlerin katkısı ve sizlerin bu işe sahip çıkması ile ayakta durabilirler. Biz başkan olarak bu makamda gelip geçiciyiz. Bugün başkanız, yarın bu görevde olmayabiliriz. Yarın başka arkadaşlarımız başkan olacaklar. Önemli olan ailelerle beraber hareket edebilmek ve ailelerle beraber güzel işler yapmak istiyoruz. Kulüp lokalimize çocuklarınız ile beraber gelebilirsiniz. Her akşam kulüp lokalimiz sizlere açık. Bu güzel gecemize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87