KARADENİZ CUP HEYECANLI BAŞLADI

KARADENİZ CUP HEYECANLI BAŞLADI

Karadeniz Güvenspor, Trabzonlular Derneği ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ve 20 Nisan tarihinde grupların belli olmasıyla başlayan Karadeniz Cup Halı Saha Futbol Turnuvası’nda ikinci hafta müsabakaları başladı.

Karadeniz Güvenspor’un Süleymaniye Mahallesi Tomurcuk Sokak’ta bulunan yeni tesislerinde gerçekleştirilen turnuvada, 4 grupta 24 takım mücadele ediyor. Hafta içi her akşam müsabakaların oynandığı turnuvaya, Karadeniz Güvenspor camiası ve İnegöl halkının ilgisi de yoğun oluyor. Vatandaşlar, çekişmeli geçen grup maçlarını ilgiyle takip ediyor.

 

AMAÇ CAMİA ARASINDA BİRLİKTELİĞİ SAĞLAMAK

2’nci hafta müsabakalarının devam ettiği Karadeniz Cup Halı Saha Futbol Turnuvası hakkında açıklamalarda bulunan Karadeniz Güven Spor Kulübü Basın Sözcüsü Mahmut Emanet, “Karadeniz Cup turnuvasında, İnegöllü hemşerilerimiz de dahil olmak üzere çoğunluğu Karadeniz dernekleri ve Karadenizli sporseverlerden oluşan bir halı saha futbol turnuvası düzenledik. Camia içerisinde birlik beraberliği sağlamayı hedefledik. Sadece spor değil amaç, öncelik spor oldu ancak genel olarak birlikte neler yapabileceğimizi görmek” dedi.

 

Turnuvanın şuanda grup müsabakalarıyla devam ettiğini belirten Emanet, “Sakatlık olmadan, gayet centilmen bir şekilde devam etmekte. Kendim de uzun yıllar turnuvalarda oynamış biri olarak kavgasız gürültüsüz bir turnuva olması bizi sevindiriyor” diye konuştu.

 

GRUP MÜSABAKALARI 18 MAYIS’TA TAMAMLANACAK

Emanet, 24 takımın 4 grupta 6’şarlı olarak tek devreli lig usulü ile mücadele ettiğini de belirterek şöyle konuştu: “Gruplarında ilk 2’ye kalanlar bir üst tura yükselecek. Grup aşamaları 18 Mayıs tarihinde tamamlanacak. Daha sonraki süreçte de üst tur müsabakaları oynanacak.”



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07