www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KARADENİZ MUTFAĞI İNEGÖL İLE BULUŞTU

KARADENİZ MUTFAĞI İNEGÖL İLE BULUŞTU

Karadeniz mutfağının tüm güzelliklerini İnegöl halkıyla buluşturacak olan ‘Sultan Karadeniz Mutfağı’ isimli işletme gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete girdi.

Karadeniz mutfağının tüm güzelliklerini İnegöl halkıyla buluşturacak olan ‘Sultan Karadeniz Mutfağı’ isimli işletme dün gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete girdi. Açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ve bazı belediye meclis üyeleri katıldı.

 

İNEGÖL ÇOK DİNAMİK BİR ŞEHİRDİR

Gerçekleştirilen açılış esnasında bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Gerçekten şehrimiz ekonomik anlamda, kültürel anlamda, ticari faaliyetler anlamında çok dinamik bir şehirdir. Dolayısı ile burada da yeni bir işletmecimiz gerçekten güzel bir mekânda rızkını arayacak. Allah bereketli eylesin, Allah utandırmasın. Hem işletmecimize hem de İnegöl’ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

TAKDİRİ İNEGÖL HALKININ AĞIZ TADINA BIRAKIYORUZ

İşletme sahipleri Uğur Şahin Baş ve eşi Tuğba Baş ise, “Karadeniz Mutfağı olarak İnegöl’ümüzde ilk adımı atmaktan gurur duyuyoruz. İşletmemizde; Karadeniz lahanası, Karadeniz sarması, kuymak, hamsi, hamsi tava, hamsi buğulama, muhlama, mısır ekmeğinin yanı sıra pastane ürünleri ve çiğ köfte gibi ürünlerimiz de mevcuttur. Bütün bu çeşitlilik ile İnegöl halkına hizmet etmek istiyoruz. Elimizden ne geldiyse bulundurmaya çalışıyoruz. Takdiri İnegöl halkının ağız tadına bırakıyoruz. Halkımız hangi tadı daha çok beğenirse o tadın üzerine daha çok yönelmek istiyoruz” ifadelerini kullandılar.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19