KARARLILIK MESAJI

KARARLILIK MESAJI

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Millet iradesinin kutsal olduğunu ve çiğnenemeyeceğini söyledi. AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´in odaya yaptığı ziyarette konuşan Anıl, ?M

Milletvekili Hüseyin Şahin, beraberindeki heyetle birlikte dün saat 11.00´de İTSO´yu ziyaret etti. İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşen Milletvekili Şahin, ziyaret amacının yeni ekonomik paket olmasına rağmen 15 Temmuz gecesi başlatılan darbe girişimi nedeniyle bu görüşmeyi ileri bir tarihte gerçekleştireceklerini söyledi.

MİLLETİMİZ İRADESİNİ KORUDU

Ziyaretten memnun olduklarını söyleyen İTSO Başkanı Metin Anıl, 15 Temmuz´da başlayan darbe girişimine karşı Türk Milletinin büyük cesaret ve kararlıkla direnerek geri püskürttüğünü söyleyerek söze başladı. Başkan Anıl, ?Bugün yeni ekonomik paketi görüşecektik. Ama maalesef 15 Temmuz gecesinde ülkemiz büyük bir badire atlattı. Bu nedenle gündemimiz değişti? dedi.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman demokrasiden ve millet iradesinden yana tavır aldıklarını vurgulayan Metin Anıl, ?Millet iradesine ipotek koymak isteyenlere hiçbir zaman prim vermedik. Bugünde aynı kararlılıktayız. Milletimize geçmiş olsun. O gece şehit olanlara Allah´tan rahmet temenni ediyorum, yaralananlara da acil şifalar diliyorum? dedi.

DEMOKRASİMİZ KUTSALDIR

Milletvekili Hüseyin Şahin´de konuşmasında önceden planlanan ziyaret amacının Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan yeni ekonomik paketle ilgili bilgilendirme yapmak olduğunu, ama 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi nedeniyle bu çalışmayı ileri bir tarihte gündeme alacaklarını söyledi.  Milletvekili Hüseyin Şahin, ?Sayın Başkanımız Metin Anıl´ın da ifade ettiği gibi, 15 Temmuz gecesinde Milletimizin iradesine karşı harekete geçen güçler bu Milletin kararlı duruşu ile geri püskürtüldüler. Ülkemize geçmiş olsun? dedi. Şahin, Millet iradesine kastedenlerin Millet iradesinin tecelli ettiği TBMM´ye bomba yağdırdığını, darbeye direnen silahsız sivilleri, darbeye karşı çıkan asker ve polisleri şehit ettiğini söyledi. Şahin, şunları söyledi: ?Cumhurbaşkanımız Erdoğan´ın çağrısıyla Milletimiz iradesini korumak için canını hiçe sayarak sokağa fırladı. Bizde halkımızla birlikte İnegöl meydanında toplanıp darbeye direndik. Darbeye karşı çıkan polisler ve silahlı kuvvetlerimiz kararlıkla mücadele ettiler. Siyasi partilerimizin genel başkanları sağlam bir duruş sergilediler. Gazi meclisimizin Milletvekilleri üzerlerine yağan bombalar aldırmadılar. Medyamız her türlü tehdide rağmen sürdürdüğü yayıncılıkla tüm dünyaya örnek oldu. Darbe girişimi sırasında güvenlik güçlerimiz ve sivil halkımızdan şehitler verdik. Yaralananlar oldu. Milletimiz çok büyük bir tehdidi azim ve kararlı duruşuyla geri püskürttü. Şimdi yaralarımızı sarmanın ve birbirimize daha sıkı sarılmanın zamanıdır.?

Milletvekili Hüseyin Şahin konuşmasında Türk Milletinin feraseti ile püskürtülen darbe sonrasında hayatın devam ettiğini, İnegöllü sanayicilerin üretmeye devam ettiğini ve Türk milletinin bu kötü günleri el birliği ile atlatacağını belirterek, ?İnşallah önümüzdeki günlerde yine geleceğiz ve ekonomik paketle ilgili de sizleri dinleyeceğiz? dedi.

 

Haber: Onurhan Bayraktar



  • BIST 100

    10189,01%-0,76
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,75% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2399,08% -0,41
  • Ç. ALTIN

    3901,36% 0,17