www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Karate şampiyonası sona erdi

Karate şampiyonası sona erdi

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Rize´de düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonasına katılan İnegöllü sporcular, büyük çabalarına rağmen şanssız şekilde elenerek milli takıma seçilemediler.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Rize´de düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası sona erdi.

Rize Yeni Şehir Spor Salonu´nda gerçekleştirilen ve 5 gün süren şampiyonanın son gününde milli takım seçmeleri yapıldı.

Sporcular, 8-10 Şubat 2019´da Danimarka´nın Aalborg kentinde yapılacak Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası´na katılacak milli takım seçmeleri için tatamiye çıktı.

İnegöl Çakır Spor Kulübü Sporcusu Büşra Yazıcı genç bayanlar kategorisinde Türkiye 2´ncisi oldu. Semanur Işık, Yusuf Çakır ve Ahmet Çakır 3´üncülük maçında şansız bir şekilde yenilerek 5. oldular. Milli takım seçmelerine katılan Büşra Yazıcı, Ahmet Çakır, Semanur Işık, Kübra Yazıcı ve Yusuf Çakır milli takım seçmelerinde elendiler.

İnegöl Çakır Spor Kulübü Antrenörü, Avrupa Hakemi ve Milli Antrenör Cemil Çakır, hedefleri olduğunu vurgulayarak, ?Hedefler bitmiyor. Bir müsabaka bittiğinde diğeri başlıyor. Hedef her zaman yakalamış olduğumuz başarı ivmesini yakalayabilmek, istikrarlı bir başarı grafiği çizmek. Sporcularımız derece yaptılar fakat milli takım kadrosuna seçilemediler. Sporcularımız daha çok çalışıp daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19