www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Karayolunda Feci Kaza

Karayolunda Feci Kaza

Bursa-Ankara Karayolu Merkez Pazaryeri mevkiinde kontrolden çıkıp koruma tellerini aşarak karşı şeride geçen otomobil, kamyonetle çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; İnegöl´den Ankara istikametine doğru seyir halinde olan 24 yaşındaki Ebru Ş. idaresindeki 16 LF 729 plakalı özel otomobil Merkez Pazaryeri mevkiinde kontrolden çıkarak savrulmaya başladı. Orta refüje çıkıp koruma tellerini aşıp karşı şeride geçen otomobil, Ankara istikametinden gelip Bursa istikametine doğru seyir halinde olan 43 yaşındaki Ramazan Ç. idaresindeki 61 VS 256 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan kamyonet orta refüjeçıkarak devrildi. Meydana gelen feci kazada kamyonet ve otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Otomobil sürücüsü Ebru Ş. ile annesi 47 yaşındaki Elif Ş. ve kamyonet sürücüsü Ramazan Ç. ile yanında bulunan 25 yaşındaki Halil Ö., ihbar üzerine olay yerine gelen İnegöl İtfaiye Arama Kurtarma ekiplerince sıkıştıkları araçlardan kurtarıldılar. Yaralılar daha sonra kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Hastanede yapılan kontrollerin ardından yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza sonucunda hurdaya dönen otomobil ile kamyonet çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19