Karayolunda tehlikeli yolculuk

Karayolunda tehlikeli yolculuk

Bursa Ankara Karayolunda iki tekeri de patlayan ve bu şekilde kilometrelerce yol alan bir kamyon, az kalsın büyük bir faciaya neden oluyordu.

Bursa istikametinden Ankara istikametine seyir halinde olan bir kamyonun arka sağ tarafında bulunan iki lastiği, Ümitalan mevkiinde büyük bir gürültü ile adeta bomba gibi patladı. Yaklaşık 10 kilometre arka sol lastiklerinin ikisi de patlak şekilde neredeyse jantları üzerinde ilerleyen tonlarca ağırlıkta olan kamyon, trafikteki araçları da büyük riske attı. Parçalanan lastik parçaları sağa sola savrulurken, bu görüntüler yolda seyahat eden diğer sürücüler tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Ankara istikameti İnegöl girişinde bulunan polis kontrol noktasında görevli polisler tarafından durdurulan kamyonet parka çekilirken, şoför hakkında gerekli yasal işlemlerin yapıldığı bildirildi.

Patlak lastikler ile jantları üzerinde yaklaşık 10 kilometre yol giden kamyon şoförünün, "Daha 2 dakika oldu tekerlerim patlayalı ne var bunda" demesi diğer sürücülerin tepkisine neden oldu.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22