Kardeş Okullardan Ortak Sergi

Kardeş Okullardan Ortak Sergi

Kaşıkçıoğlu ve Yenice Perihan Coşkun İlköğretim Okullarında eğitim gören öğrencilerin yıl boyunca hazırladıkları eserler, dün düzenlenen törenle İnegöl AVM sergi salonunda izlenime sunuldu.

Kaşıkçıoğlu İlköğretim Okulu ve Yenice Perihan Coşkun İlköğretim Okulu öğrencilerinin 2011-2012 eğitim öğretim yılı içerisinde teknoloji tasarım ve resim derslerinde hazırladıkları eserler, dün iki okulun ortaklaşa düzenlediği sergi ile izlenime sunuldu. İnegöl AVM sergi salonunda düzenlenen serginin açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile her iki okulu idarecileri, öğretmenleri ve vatandaşlar katıldı.

400 ESER İZLENİME SUNULDU

Sergi açılışı öncesi bir konuşma yapan Kaşıkçıoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Şükrü Meral, yıl boyunca birlikte hareket ettikleri kardeş okulları ile sergilerini de birlikte düzenlemek istediklerini ifade ederek; “Öğrencilerimizin 1 yıl boyunca el emeği göz nuru resim ve teknoloji tasarım ürünlerinin sergi açılışını yapıyoruz. Sergimizi kardeş okulumuz Yenice Perihan Coşkun İlköğretim Okulu ile ortaklaşa düzenledik. Her iki okulumuzun da 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencileri yıl boyunca teknoloji tasarım ve resim derslerinde bu eserleri tasarlayıp yaptılar. Yaklaşık 400 eser bugün burada izlenime sunuluyor” dedi.

SERGİ 3 GÜN AÇIK KALACAK

Meral, serginin 3 gün boyunca AVM sergi salonunda açık kalacağını da belirterek açılış törenine katılan davetlilere ve kardeş okulları olan Perihan Coşkun İlköğetim Okulu Müdürü Yener Yılar’a teşekkür etti.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68