Kardeş Ülkelerden Başkan Aktaş'a Ziyaret

Kardeş Ülkelerden Başkan Aktaş

‘Kardeş Okullar Yaz Oyunları'na katılmak üzere 5 farklı ülkeden Cerrah Beldesine gelen yabancı öğrenciler dün Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Belediye meclis toplantı salonunda bir araya geldi. Misafirleri ile yakından ilgilenen Başkan Aktaş, gruba çeşi

 

Cerrah Belediyesi ile Cerrah İlköğretim Okulu tarafından organize edilen sportif, bilimsel ve kültürel etkinlikleri içeren ‘Kardeş Okullar Yaz Oyunları’nın 6’ncısına katılmak üzere Almanya, Romanya, Bosna Hersek, Makedonya ve Kosova’dan İnegöl’e gelen yabancı öğrenciler dün Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

 

Yabancı öğrenciler ile İnegöl Belediyesi meclis toplantı salonunda bir araya gelen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yabancı öğrencilerin yapmış odluğu ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Komşu ve Balkan ülkelerimizi önemsiyoruz. Cerrah İlköğretim Okulu tarafından organize edilen sportif, bilimsel ve kültürel etkinlikleri içeren ‘Kardeş Okullar Yaz Oyunları’nın 6’ncısına katılmak üzere 5 ülkeden öğrenciler İnegöl’e geldi. Bir hafta boyunca spor yapacak öğrencilerimiz inşallah İnegöl’den mutlu ayrılacaklar.” dedi.

 

Başkan Aktaş’ın yabancı öğrencilere İnegöl ile alakalı bilgiler vermesinin ardından söz alan Cerrah İlköğretim Okulu Müdürü Şenol Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı yabancı öğrenciler ile birlikte ziyaret ettiklerini ifade ederek, Başkan Alinur Aktaş’ın eğitime önemli destekler verdiğini kaydetti.

 

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler İnegöl ile alakalı duygu ve düşüncelerini aktarırken, Başkan Alinur Aktaş ziyaret sonunda gruba çeşitli hediyeler takdim etti. 



  • BIST 100

    10189,01%-0,76
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,75% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2399,08% -0,41
  • Ç. ALTIN

    3901,36% 0,17