KARDEŞİ ISITAN YARDIM

KARDEŞİ ISITAN YARDIM

UEDAŞ Genel Müdürlüğü, ?Kardeşim Üşümesin? projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giysi yardımında bulundu.

 

Proje kapsamında Kaymakam Ali Akça, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe ve Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican tarafından İnegöl´deki Tahtaköprü İlkokulundaki öğrencilere kışlık giysiler dağıtıldı.

 

SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ

Okulda düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, ?Burada kış ayı biraz daha çetin geçtiğinden dolayı kurumumuz sizleri düşünerek, sizlere kışlık hediyeler getirdiler. Hepimiz siz öğrencilerimizi çok seviyoruz? dedi.

 

MUTLULUK VERİCİ

UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe ise, ?Bugün gerçekten bizim için güzel bir gün. Bizler de uzun zaman önce bu sıralardan geçen insanlar olarak yeniden aranızda olmak bizim için çok güzel çok mutluluk verici bir şey oldu. Güler yüzünüzü görmek, sizlerle zaman geçirmek çok güzel bir duygu? şeklinde konuştu.

 

ÇOCUKLAR ÜŞÜRSE DÜNYA ÜŞÜR

Son olarak konuşan Kaymakam Ali Akça ise, ?Kurumumuz ?Kardeşim Üşümesin´ diye bir kampanya düzenlemiş. Soğukta üşümeden okula gidip gelmeniz için bu kurumumuz sizlere kışlık giysiler vermek için bir karar aldı. Buraya geldiğimiz de gülen yüzler gördük. Güzel bir proje olmuş. Çünkü sizler üşürseniz anneleriniz-babalarınız üşür. Sizler üşürseniz bizler üşürüz. İşin doğrusu çocuklar üşürse dünya üşür. Üşümeyesiniz diye bu hediyeleri sizlere vereceğiz. Ancak sizler de büyüyüp güçlü çağınıza eriştiğinizde aynısını sizler de yapacaksınız. Çok çalışacaksınız, güçlü insanlar olacaksınız, inşallah bu güçle beraber kazandığınız parayla bölüşmesini, insanlara yardımcı olmasını böylelikle öğrenmiş olacaksınız? ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından 107 ilkokul öğrencisine kaban, kaşkol ve eldivenlerden oluşan kışlık giysileri hediye edildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22