www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Karı ve Koca Market Soydu

Karı ve Koca Market Soydu

İnegöl´ün merkez Yenice Mahallesi Kasım Efendi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir alış veriş marketinde gece 03.00 sularında karı ve koca tarafından hırsızlık olayı gerçekleştirildi.

Olay, Kasım Efendi Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Servet Koçan´a ait markete gece 03.00 sularında gelen karı-koca ilk önce etrafı kolaçan ettiler. Ardından parke taşı ve tekmelerle marketin camını kırarak içeri girdiler. Alarmın çalmasıyla panikleyen ikili, içeride bulunan yazar kasayı alarak hızla kaçmaya başladılar.

Olayla ilgili açıklama yapılan iş yeri sahibi Servet Koçan şunları söyledi: "Gece yarısı karı koca ellerine aldıkları taşla önce marketin camını kırıyorlar. Bu sıra alarm devreye girince hemen girişte bulunan yazar kasalarını alıp kayıplara karışıyorlar. Olay 50 saniyede olup bitiyor. Kasaların içerisinde fazla para yoktu. Uzun uğraşları sonucu birini açmayı başarmışlar diğerini ise açamamışlar.

Olayın ardından emniyet ekipleri hızlı bir şekilde şahısların peşine düşerek, kaçtıkları taksiden indikleri sırada kıskıvrak yakalandılar.

Haber ve Fotoğraf :Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19