Karne Heyecanını Öğrencilerle Paylaştılar

Karne Heyecanını Öğrencilerle Paylaştılar

İlçe protokolü Tahtaköprü İlk ve Ortaokulu´ndaki öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Daha sonra Okul Müdürü Mehmet Şerif Aslan bir konuşma yaptı. Aslan; ?Okulumuz ilkokul ve ortaokul olarak aynı binada olup toplam 9 şube, 170 öğrenci, 12 kadrolu öğretmeni ile tam gün olarak eğitim ve öğretime devam etmekteyiz. Okulumuza civar köylerden 29 öğrenci taşımalı olarak gelmektedir. Tahtaköprü ilk ve ortaokulu son zamanlarda başarı anlamında sık sık adından söz ettirmektedir. Sene başında sene sonu için belirlediğimiz hedeflere ulaştığımızı inancındayım. Okulumuz son iki yıldır MEB´in yapmış olduğu TEOG sınavlarında, ilçedeki devlet okulları sıralamasında ilk 4 sırada yer almaktan haklı gururunu yaşamaktadır. Son yapılan 2.dönem TEOG sınavında 10 puan arttırarak ilk 3´e girmeyi ummaktayız? dedi.

İNSAN 3-5 RAKAMLA ÖLÇÜLEMEYECEK BİR DEĞERDİR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise; ?Türkiye genelinde 18 milyon civarında öğrenci ve 90 bin civarında öğretmen, İnegöl´ümüzde ise örgün öğretimde 52 bin 750 öğrenci Açık Öğretimde de 7 bin 350 öğrenci olmak üzere toplamda 60 bin 100 öğrencimiz ve 3 bin 283 öğretmenimiz 19 Eylül 2016 tarihinde başlayan 2016-2017 eğitim öğretim yılını 09 Haziran 2017 Cuma günü itibarı ile tamamlayarak yaz tatiline girmiş bulunuyoruz. Böylece lise son sınıfından mezun olan öğrencilerimizin önemli bir kısmı üniversiteye gitmiş olacak, diğer sınıftaki öğrencilerimiz ise 18 Eylül 2017 tarihinde yeni eğitim öğretim yılında ders başı yapmak üzere dinlenmeyi hak etmiş bulunuyorlar. Bu eğitim-öğretim yılını da kazasız belasız geçirdiğimiz için Allah´a hamt ediyorum. Biz de bu özel günde Tahtaköprü Mahallesine gelerek öğrencilerimizle öğretmenlerimizle ve velilerimizle beraber olmayı arzu ettik. Böylece başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere değerli protokol ile birlikte bu okulumuzun ve mahallemizin misafiri olduk. Bu vesileyle Sayın Kaymakamımıza ve değerli protokol üyelerine teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.

BOL BOL KİTAP OKUYUN

Kaymakam Ali Akça ise; ?Okul idaremiz çok güzel bir program hazırlamış. Öğrencilerimizin gösterilerini izledik, şiirlerini dinledik. Programda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sadece bir mesajı vermek istiyorum. Karne aldığımız günlerde biz de çok sevinirdik. Kocaman bir tatil sizleri bekliyor. Bol bol gezin. Bol bol kitap okuyun. Velilerimiz de şunu unutmasın hiçbir karne notu öğrencilerimizden değerli değildir? ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından minik öğrencilerin bayrak gösterisi, Hint dansları gösterisi, şiirler ve karne dağıtımı ile program sona erdi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07