www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Karnesini Aldı ama Yoğun İlgiden Rahatsız

Karnesini Aldı ama Yoğun İlgiden Rahatsız

İnegöl'de ikamet eden biri 11, diğeri 4 yaşındaki iki erkek kardeş, tıpta "heterokromi" olarak bilinen göz renklerinin farklılığıyla dikkat çekiyor. Kardeşlerden 5. sınıfa giden Mehmet Selman’da karnesini alarak tatile çıktı. Teşekkür alan Mehmet'in

İnegöl'de yaşayan Suat (37) ve Esra Selman (29) çiftinin iki erkek  çocuklarının gözlerinden biri mavi diğeri ise kahverengi. İlk çocuğu 11 yaşındaki Mehmet Selman’ın gözlerinin ayrı renklerde olduğu, doğumundan 6 ay sonra aile fertleri  tarafından fark edildi. Aile büyüklerinin ilk önce çocuklarının gözlerinin zamanla değişeceğini söylediler ama her iki çocuğun gözleri değişmedi. İlgi odağı olan çocuklarda  ailesi de durumlarından ve hallerinden memnun.

Milyonlarca öğrenci gibi kardeşlerden Mehmet Selman’da karne heyecanı yaşadı. 5. sınıfa  giden Selman başarısıyla ailesinin uğur kaynağı oldu. Teşekkür alan Mehmet Selman'ın en büyük sıkıntısı ise kendisine gösterilen ilgiden aşırı derecede rahatsız olması. Derslerinin iyi olduğunu ve  Teşekkür belgesi aldığını belirten Mehmet Selman, tatilde köye gideceğini ve gezip bol bol kitap okuyacağını dile getirdi.

Baba Suat Selman ise; “Bugün karne günü çocuğumuz karnesini aldı dersleri güzel biz takdir bekliyorduk ama teşekkür aldı olsun ikinci dönem inşallah takdirde alır. Gözlerinin renkli olmasında dolayı herkesin ilgisini çekiyor ama onlar biraz bu durumdan rahatsız  ilgiden dolayı. Sizde gördünüz görüntüye fazla girmek istemedi. Ben tüm çocuklarımıza ilk yarı tatilinin hayır olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25