KATLI OTOPARK İHALEYE ÇIKTI

KATLI OTOPARK İHALEYE ÇIKTI

İnegöl Belediyesi Katlı Otopark Kompleksi'nin işletme ihalesi 2 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilerek kısa sürede nihai kararın verileceğini belirtti.

İnegöl Belediyesi, şehri rahatlatacak; Katlı otopark alanları üretme çabalarını kentin her alanına yayarak, bu alandaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Aylar önce açılışı gerçekleştirilen Katlı Otopark'ın işletme ihalesi önceki gün gerçekleştirildi.

 ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi olarak şehirdeki trafik ve araç sirkülâsyonunu rahatlatacak projeler geliştirerek uyguluyoruz. İnegöl Belediyesi tarafından Yap-İşlet-Devret yöntemiyle bir yıl içerisinde yaptırılan, içerisinde işyerleri ve butik otelin de yer aldığı 500 araç kapasiteli İnegöl Belediyesi Katlı Otopark Kompleksi bu projelere güzel bir örnek teşkil ediyor” dedi.

 İHALEYE İKİ FİRMA KATILDI

İnegöl Belediyesi Encümen Salonu'nda, İnegöl Belediyesi Katlı otoparkın işletilmesi ile ilgili yapılan ihale hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kısa bir süre önce İnegöl merkezde hayati öneme sahip, katlı otopark ile ilgili bir ihale gerçekleştirdik. Daha önceden ihale şartnamesi ile ilgili gerekli sunum ve tanıtımları ve ilanları yaptık. Bugünde iki firmamız katlı otoparkımızın işletilmesi ile ilgili ihalemize iştirak etti” şeklinde konuştu.

 NİHAİ KARAR KISA SÜREDE VERİLECEK

İhalenin sonuçlanması hakkında bilgi veren Başkan Aktaş, Nihayetinde ihaleye katılan firmalardan biri iki otoparkımızın işletmecisi olan İsmail Yıldız, katılan diğer firma ise BURKAS İnşaat. Bu iki firmanın tekliflerini değerlendirdik. Komisyon nihai kararını verip, ilgililere de iletecek. Ben öncelikle ihalenin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu

 Aktaş konuşmasının sonunda; Bundan sonraki süreçte, katlı otopark İnegöl Belediyesi'nin belirlemiş olduğu tarifeler doğrultusunda, ihaleyi kazanan firma tarafından işletilecek. Ben yapılan ihalenin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılar sunuyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07