?Kavgadan değil kardeşlikten yanayız?

?Kavgadan değil kardeşlikten yanayız?

Çalışmalarını köy ziyaretleri ile sürdüren Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, siyasi olarak kavgadan değil, kardeşlikten yana olduklarını söyledi.

İnegöl´de seçimlere girmeyerek teşkilatlanma odaklı çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, kadın kolları, gençlik kolları oluşumlarını tamamlayarak, seçim olmamasına rağmen köylere ziyaretler düzenliyor.

Sırasıyla gençlik kolları ve kadın kolları birimlerinin kurulması ile teşkilatlanmada önemli mesafe kat eden Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, köy ziyaretlerine de başladı. Geçtiğimiz günlerde Yenice Müslüm köyünü ziyaret eden partililer, köy halkı ile istişarelerde bulundu.

Vatandaşlarımızın Dertlerini Dinliyoruz

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, "Partimizin teşkilatlanması anlamında büyük mesafe kat ettik. Bildiğiniz gibi bizler seçimlere girmedik. Teşkilatlanma konusunda kendimizi hazırladık ve şimdi de yaptığımız etkinlikler ile partililerimiz ile bir araya geliyor ve istişarelerde bulunuyoruz. Bunun yanı sıra yine farklı köylerimizi de ziyaret ederek orada bulunan vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını dinliyoruz" dedi.

İnegöl´den Ciddi Teveccüh Var

Yeniden Refah Partisi´ne İnegöl´den ciddi teveccüh olduğunu ifade eden İlhan Baykan, sözlerini şekilde sürdürdü: "İnegöl halkından çok ciddi teveccüh görüyoruz. Partimize gelip yeni oluşum ile ilgili bilgi alanlar, partimize gelenler, bizleri davet edenler... Gerçekten çok şükür teveccüh çok büyük. Bizler de bu teveccühe layık olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz"

Kavgadan Değil Kardeşlikten Yanayız

Siyasi olarak kavgadan değil, kardeşlikten yana olduklarını ifade eden Baykan, "Hangi siyasi partiden olursanız olun. Herkesin inandığı şeyler var. İnandığı şeylerin arkasından yürümek de doğal haktır. Bizler yanlış gördüğümüz şeyleri uyarmakla mükellef insanlarız. Yanlışlarımız da olabilir. Ama biz her zaman kardeşlikten, muhabbetten, samimiyetten yanayız" dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07