www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KAVGAYI AYIRMAK İSTERKEN BIÇAKLANMIŞ

KAVGAYI AYIRMAK İSTERKEN BIÇAKLANMIŞ

Cumartesi akşamı düğünde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralanmıştı. Olayla ilgili 12 kişi gözaltına alınırken, 2 kişi tutuklandı. Hayatını kaybeden şahsın da kavgayla ilgisi olmadığı, ayırmak isterken bıçaklandığı ortaya çıkt

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı bir düğün salonunda iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralanmıştı. Geniş çaplı soruşturma başlatan polis, 12 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasından 2 kişi tutuklanırken, olayla ilgili de çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya başladı.

 

KAVGAYI AYIRMAK İSTERKEN…

Edinilen bilgilere olay, geçtiğimiz Cumartesi akşamı saat 22.30 sıralarında Mahmut Esatbey Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonu önünde meydana geldi. İddiaya göre 24 yaşındaki Ali A., Rıza T.(23) isimli şahısla salon önünde aralarında yaşadıkları bir anlaşmazlık nedeniyle kavga etmeye başladı. Düğün salonu önünde bulunan vatandaşlarla polisin kavgaya müdahale etmesi sonucu taraflar ayrıldı. Bir süre sonra Rıza T’nin arkadaşları Halis K. Ve Volkan Ç. de düğün salonu önüne geldi. Taraflar yeniden kavgaya tutuştu. Salonda bulunan Ali A’nın arkadaşları Salih G. ve Ömer K’da kavgaya dahil oldu. Kavganın büyümesi üzerine yumruklar yerini bıçaklara bırakırken, çevredeki vatandaşlar da iki grubu ayırmak istedi. Bu sırada her iki grubu da tanıdığı iddia edilen 26 yaşındaki Murat T. araya girdi. Ancak kavga sırasında göğsünden bıçaklanan Murat T., ağır şekilde yaralandı. Kavgada Murat T. ile birlikte 5 kişi daha çeşitli yerlerine aldıkları bıçak darbeleri ile yaralandılar.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kavgayı ayırmak isterken göğsüne aldığı bıçak darbesiyle ağır şekilde yaralanan Murat T. ve diğer yaralılar, hastanede tedavi altına alındı. İki grup iki farklı hastanede tedavi altına alındı. İnegöl Devlet Hastanesinde bulunan Murat K., durumu ağırlaşınca hemen ameliyata alındı. Yaralı Murat K., ameliyatta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

HASTANEDEN CEZAEVİNE

Emniyet ekipleri olayı aydınlatmak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Kavgaya karıştıkları iddia edilen 12 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında kavgada yaralanan Halis K. ve Rıza T. de vardı. Gözaltına alınan 12 kişi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Kavgada kendisi de yaralanan Halis K. ve arkadaşı Rıza T., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 10 kişinin ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

SUÇU KABULLENMEDİLER

Öte yandan, kavgayla ilgisi olmadığı öğrenilen ve arkadaşlarını ayırmak isterken bıçaklanarak hayatını kaybeden Murat T’yi bıçaklayan kişinin kim olduğu ise henüz belirlenemedi. Tutuklanan Halis K. ve Rıza T’nin suçu kabullenmediği, failin tespit edilmesi için soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19