www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kavram Okulları´ndan İTSO´ya Özel İndirim

Kavram Okulları´ndan İTSO´ya Özel İndirim

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, Kavram Okulları ile imzaladığı protokol kapsamında üyelerine ve çalışanlarına yönelik kayıt esnasında %20 indirim fırsatı sağladı.


İTSO binasında düzenlenen protokol imza törenine İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kavram Okulları Müdürü Yılmaz Şimşek ve okul idarecileri katılım gösterdiler.

YURTDIŞINDA EĞİTİM İMK NI
Tören esnasında bir konuşma yapan Kavram Okulları Kurucusu Yılmaz Şimşek  ?44 yıllık eğitim tarihi ve 800 bini aşkın mezunuyla Türkiye´nin en büyük eğitim kurumlarından biri olan Kavram Eğitim Kurumları, 45. yılında eğitim sektörüne ?Aynı başarı, Bambaşka Bir Kavram´ sloganıyla güçlü bir giriş yaptı. Okulları, Kurs Merkezleri ve Yayınlarıyla Türkiye´nin önde gelen ulusal eğitim markalarından biri olan Kavram, sadece bu yüzyılın değil, gelecek yüzyılın gereklerini yerine getirecek bir kurum olarak, sadece Türkiye´de değil uluslararası arenada da söz sahibi olacak. Çağın eğitim argümanlarını 45 yıllık deneyimleri ile harmanlayarak, kaliteli eğitimin köklü bir deneyimle mümkün olduğunu, çağa ayak uydurmanın sadece modern eğitim binaları inşa etmekten değil, bugünün çocuklarının dilinden anlayan bir perspektif ve başarı değerleri olan öğretmenlerle ilerlemek olduğu Kavram´ın ana felsefesidir. ?Kitlesel Başarıda 1 Numara´ olmayı Milli Eğitim Bakanlığı´ndan tescilleyen tek kurum olan Kavram, Türkiye genelinde 55 kurs merkezi, 40 okula sahip olup, büyümeye hızla devam ediyor. İnegöl´deki okulumuz da alanında uzman bir ekiple bu yıl açılıyor. En önemli avantajımız da genel merkeze bağlı olarak tüm Türkiye´de eş zamanlı çalışmaların yapılıyor olmasıdır. Sınav teknikleri dersi gibi başka hiçbir kurumda olmayan özel ve farklı derslerimiz bulunmaktadır. Ayrıca özellikle üzerinde durduğumuz iki ana branş olan Matematik ve İngilizce alanlarında iddialı uygulamalarımız var. İngilizce konusunda en büyük farkımız biz İngilizceyi öğretmiyoruz, konuşturuyoruz diyebiliriz. Yine okulumuza kayıt yaptıran her öğrenciyle birebir ilgilenme taahhüdünde bulunuyoruz. Okulumuz İnegöl için butik bir okuldur. Öncelikle öğrenciyi tanımak adına akademik ve kişisel gelişimi açısından değerlendirerek ona en uygun hedefleri belirlemeye çalışıyoruz. Hedefleri belirlendikten sonra buna uygun bir çalışma programı hazırlıyoruz. Yurtdışı eğitim danışmanlığıyla da her öğrenciye farklı imkânlar sunuyoruz.?

%20 İNDİRİM FIRSATI
Öğrencinin eğitim hayatı sürecinde veli akademisi adı altında velilere yönelik seminer çalışmalarımız gerçekleştiriliyor. Başarıya ulaşmak için öğrenci-veli-okul üçgenini sürekli iletişim halinde tutuyoruz. Kavram okullarında eğitim değerler birlikteliğiyle başlar. 6 başarı değerinden biri olan disiplin önceliklerimizden. Çünkü disiplinli bir çalışma olmadan başarının olamayacağına inanıyoruz. Buna ek olarak öğrencinin motivasyon alanlarını belirleyerek akademik başarısına etki edecek şekilde planlamalar yapıyoruz. Erdemli örnek bir öğrenci modeli oluşturmak adına eğitim ve öğretim alanında oldukça titiz çalışmalar sergiliyoruz. Tüm bu çalışmalarla güzel sonuçlar elde edebileceğimizi düşünüyoruz. İmzalamış olduğumuz protokolümüz, İTSO çalışanlarına ve üyelerine kayıt aşamasında %20 oranında bir indirim fırsatı sağlıyor. Bu da çok büyük bir avantajdır. Kavram´ın İnegöl´deki ilk yılı olması sebebiyle böyle bir çalışmaya gidiyoruz. Umarım güzel sonuçlar elde edeceğiz? dedi.

UĞURDAĞ´DAN BAŞARI TEMENNİSİ
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, ?Geçmiş yıllarda İnegöl eğitim ve öğretim hayatına önemli hizmetlerde bulunmuş olan Yılmaz Şimşek müdürümüz ve beraberindeki idarecilerimiz şehrimizde bu yıl eğitim hayatına başlayacak olan Kavram Okulları çatısı altında hizmetlerini sürdürüyorlar. Kendine özgü metotlarıyla eğitim ve öğretimde fark oluşturmaya çalışan kurumumuzun şehrimiz eğitiminin daha iyi yerlere gelmesi noktasında elinden gelen katkıyı sağlayacağına inanıyoruz. Bu noktada kendilerine başarılar diliyoruz. İmzaladığımız protokol çerçevesinde üyelerimize ve çalışanlarımıza kayıt esnasında %20´lik bir indirim fırsatı sağlamış bulunmaktayız. Protokolümüzün kurumlarımıza ve İnegöl eğitimine hayırlar getirmesini temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01