Kavşak 10 Mayıs`a Hazır

Kavşak 10 Mayıs`a Hazır

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, 15 Mayıs tarihinde üst kısmının trafiğe açılması beklenen Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı'nın 10 Mayıs'ta hizmete gireceği müjdesini verdi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, geçtiğimiz Cumartesi günü beraberinde AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Vekili Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ile birlikte devam eden Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı çalışmalarını yerinde inceledi.

 ÜST KISIM 10 MAYIS'TA HİZMETE AÇILACAK

Gerçekleştirilen incelemelerden sonra bir açıklama yapan Vali Münir Karaloğlu, Zaman zaman vekilimizle birlikte inşaatları inceliyoruz. Biliyorsunuz temel atarken köprülü kavşağın hizmet tarihini 15 Mayıs 2015 olarak belirlemiştik. Müteahhidimiz de bize söz vermişti. Herhalde 15 Mayıs'tan önce 10 Mayıs'ta en azından üst kısmını hizmete açacak hale geldik. Bursa ve Ankara istikametine geçişler sağlanacak. Alttaki kollardaki çalışmalar bir müddet daha devam edecek. Önemli olan ana aksı açmak. Müteahhidimiz verdiği sözü tuttu. Kutluyoruz. Hayırlı uğurlu olsun, güzel bir kavşak ortaya çıktı. Estetik bir kavşak ortaya çıktı. Hem problemi çözdü hem de estetik olarak şehri rahatsız etmeyecek bir yapı ortaya çıktı. Emeği olan başta Milletvekilimiz Hüseyin Şahin olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 İSİMDE DEĞİŞİKLİK YOK

Basın mensuplarının kavşağın ismi konusundaki sıkıntıları sorması üzerine konuşan Karaloğlu, İsmi Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı'dır. Her seferinde sormayın bunu. Bir daha söyledik ismi öyle kalacak” dedi.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00