www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kavşaklar Kaldırılıyor

Kavşaklar Kaldırılıyor

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl´de trafik sorununu azaltmak için önemli adım atılacağını ve başta Belediye Kavşağı olmak üzere birçok kavşağın kaldırılarak yerine sensörlü trafik lambaları konacağını ifade etti.

Belediye Başkanı Alper Taban, yaptıkları analizler sonucu İnegöl´deki trafik yoğunluğunu sona erdirmeye yönelik çalışmalar başlattıklarını belirtti.

ÇALIŞMALAR NİSAN´DA SONLANACAK

İnegöl trafiğindeki yoğunluk hakkında konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Bu konuda 3 toplantı gerçekleştirdik. İnegöl´de bazı noktalarda bulunan kavşaklar kaldırılacak. Kavşaklarla alakalı incelemeler devam ediyor. Bazı kavşaklar kaldırılacak, bazı kavşaklar genişletilecek, bazı kavşaklar ise daraltılacak. Nisan ayında bununla alakalı çalışmalar sonlandırılacak inşallah. İnegöl Belediyesi önünde bulunan Milli İrade Meydanı´ndaki kavşak kaldırılacak. Özdilek Kavşağı, AVM kavşağı, Hükümet Önü Kavşağı, Fatih Cami kavşağı ve Adliye kavşağında incelemeler devam ediyor. Milli İrade Meydanı´ndaki kavşak kaldırıldıktan sonra o bölgeye sensörlü trafik ışığı konacak. Bu sayede sistem trafik yoğunluğunun olduğu bölgeyi hesaplayarak otomatikman ışık süresinde düzenleme yapacak. Bu sayede trafik yoğunluğu sistem sayesinde bertaraf edilecek? dedi.

Öte yandan gerçekleşen programda Atatürk Bulvarı´nın çift yön olması ve Kasım Efendi Caddesinin trafik akışının yönü de konuşuldu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36