www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KAVŞAKLAR ONAY BEKLİYOR

KAVŞAKLAR ONAY BEKLİYOR

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Oylat ve Kurşunlu kavşaklarının bu hafta içerisinde onaylanacağını ve yılsonuna kadar yapımının tamamlanacağını açıkladı.

12 Haziran seçimlerinin ardından ilk iş olarak Oylat ve Kurşunlu kavşaklarında güvenli geçişi sağlamak için çalışmalara başlayan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, iki kavşağın projelerinin bu hafta içerisinde onaylanacağını açıkladı. KAVŞAKLAR YILSONUNA BİTİRİLECEK

Oylat yolundaki genişletme çalışmalarını inceledikten sonra ‘Oylat ve Kurşunlu kavşaklarındaki son durumla ilgili bilgi veren Hüseyin Şahin, her iki kavşakla ilgili projelerin Karayolları Genel Müdürlüğü’nde olduğunu ve projelerin 1 hafta içerisinde onaylanacağını söyledi. Şahin, “Ben yine toleranslı söylüyorum, iki hafta içinde onaylanmasını bekliyoruz. Onaylandıktan sonra inşallah ihale sürecimiz başlayacak. Çok ince eleyip sık dokuyoruz. Gün be gün takip ediyoruz. Hedefimiz bu kavşakları sene sonu bitiminde İnegöl’e ulaştıran ulaşım sloganıyla kazandırmak olacaktır. Çok hızlı yol kat ediyoruz. Zemin etütleri bitti. Keşif maliyetleri çıktı. Bundan sonra ihale sürecine kalacağız” dedi.

“CAN, MİLLİ SERVET VE ZAMAN KAYBINI ÖNLEYECEĞİZ”

Hüseyin Şahin, Oylat’ın girişi ile çıkışının çok önemli olduğuna da değinerek; özellikle son iki hafta içinde iki önemli yaralamalı kaza olduğundan bahsederek, “Bu konuda biz hem can kaybı, hem milli servet, zaman kaybı yaşanmasını engelleyeceğiz” açıklamalarında bulundu.

HASTANE İNŞAATINI İKİNCİ ORTAK DEVAM ETTİRECEK

Bir süre öne işçilerin maaşlarını alamadıkları gerekçesi ile çalışmayı durdurduğu yeni hastane inşaatıyla ilgili değerlendirmede bulunan  Şahin, “İnşaat ihalesini alan firma iki ortaklıydı. Coşkun Zırhlıoğlu ve Murat Aydınol ortaklığında kazandılar. Kendi aralarında yapmış oldukları protokolle ortaklardan biri çalışmalara devam edecek. Bu konu bizi siyasi irade olarak hiç bağlamıyor. Çünkü bu iş bir özel firmanın işidir. Bizim tek amacımız var. Devlet hastanesi işimizi akamete uğramasın, durmasın devam etsin. Firma ortaklarından ikincisi şu an işi devralmakla ilgili yarın TOKİ İstanbul Bölge Müdürlüğü ile görüşmeye gidiyor. Finansal durumlarını ayarlıyorlar. İnşallah çok kısa süre içerisinde hastane inşaatımızda çekiç seslerini duyacağız. Bizim bu konuda tek amacımız var. Söz verdiğimiz sürede istediğimiz zamanda sağlıklı bir şekilde inşaatın bitirilmesidir. Şu ana kadar yapılan inşaatta asla ve asla inşaat kalitesinde bir bozulma yok. Çok kaliteli inşaat yapıldı.”dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19