www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kaybedeni Olmayan Yarışmaya Davet

Kaybedeni Olmayan Yarışmaya Davet

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından düzenlenecek "Liselerarası Siyer-i Nebi Yarışması"na başvurular başladı.

Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi kaybedeni olmayan Siyer-i Nebi Yarışması için kolları sıvadı. İnegöl´deki liseleri ziyaret eden dernek üyeleri öğrencileri ve okul yönetimini bilgilendirerek tanıtım çalışmalarını sürdürüyor.

Bu yıl ?Liseli Gençler Efendimizin İzinde? sloganıyla gerçekleştirilecek olan yarışmada, dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek. Yarışmaya başvurular 15 Kasım tarihine kadar devam edecek.

Tüm Liseli Kardeşlerimizi Davet Ediyoruz

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Yakup Tokgöz, ?Her yıl düzenlediğimiz ´Liseli Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması´ bu yıl 15 Aralık 2019 Pazar günü yapılacak. 15 Aralık´ta düzenlenecek olan yarışma ile ilgili kayıt tarihleri 15 Kasım tarihine kadar sürecek. Tüm Liseli kardeşlerimizi yarışmaya katılmaya davet ediyoruz. Yarışmaya www.efendimizinizinde.com internet adresinden başvuruda bulunabilecek. Öğrenciler kitaplara Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şube binasından ulaşabilir. Bu anlamlı yarışma için gençlerimiz hem İnegöl, hem Bursa, hem de Türkiye geneli ödüllendirilecektir. Bu yarışmanın en güzel hediyesi gençlerimizin Peygamber Efendimiz´in (s.a.v.) ahlak ve karakterinden izler taşıyacak tutum ve davranışları kuşanmak olacaktır? şeklinde konuştu.

Peygamber Efendimizin Razı Olacağı Bir Gençlik

Anadolu Gençlik Derneği´nin yarınlar için mücadele ettiğini belirten Tokgöz, ? Cinnet sınırlarında yaşayan bir toplumun tek çıkış yolu Peygamber Efendimiz (S.A.V) in örnekliğidir. Yeryüzünde akan kanın durması, dökülen gözyaşının dinmesi, emek ve alın teri sömürüsünün son bulması, Efendimiz (S.A.V) in tebliğ ettiği mesajın ete kemiğe bürünmesi ile mümkün olacaktır. Buna inanan ve bunun için adım atan bir neslin üzerinde iz bırakabilmenin derdindeyiz. Kutlu Nebi´nin yaşamının her evresi hepimiz için en güzel örneklik teşkil etmektedir. Siyer-i Nebi yarışması vesilesi ile binlerce gencimiz insanlık için eşsiz bir timsal olan Efendimizi (S.A.V) daha da yakından tanıma fırsatı bulacaklardır. Günümüzde gerek uyuşturucu, alkol, sigara, gerek diziler gençlerimizin ahlak ve maneviyatını tahrip etmektedir. Bizler milli ve manevi değerlere bağlı bir gençlik yetiştirerek bu ifsadın önüne geçebiliriz. Bunun için Siyer-i Nebi yarışması yaparak, liseli gençlerin Peygamber Efendimizin hayatını okumasına vesile oluyoruz. Bizler sevgili Peygamberimizin (S.A.V) razı olacağı bir gençlik yetiştirmek istiyoruz. Bu ve benzeri yarışmalarımız devam edecektir. Biz yarınlar için çalışıyoruz, gençlerimiz de aziz milletimizin ve ümmetin yarınlarıdır? diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,25
  • EURO

    34,80% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2405,38% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3999,95% -1,80