www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

KAYBEDİLMİŞ HERHANGİ BİR ŞEY YOK

KAYBEDİLMİŞ HERHANGİ BİR ŞEY YOK

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz, Taraftar Sorumlusu Serkan Bak deplasmanda 4-1 mağlup oldukları Samsunspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

İnegölspor Kulüp başkanı Münür Kanar, maçın ardından yaptığı açıklamasında;  “Samsunspor’un ayakları iyi belli. Pozisyon yakaladıklarında değerlendiriyor atıyorlar. Yani top sürekli bizdeydi. Ama tecrübeli adamlarına biz burada mağlup olduk. Samsun’u geçseydik daha rahat olacaktık ama şimdi içeride oynayacağımız 4 tane maçı almak zorundayız. Haftaya Afyon ile Tarsus İdman Yurdu oynayacak. Biz içeride Konya ile oynayacağız. Konya maçını kayıpsız geçmek istiyoruz. Şuanda kaybedilmiş bir şeyimiz yok. En yakın rakibimizin 3 puan öndeyiz. Hayırlısıyla biz Play-Off oynayacağız. Bundan da eminiz. Ama Samsunspor belli iyi takım. Oyuncuları da iyi. Bizim oyuncularımızda iyi. Disiplinden kopmadılar. Son ana kadar Manisa’ya 10 puan fark atmış. Onları da tebrik ediyorum. Onlarda iyi mücadele ettiler. Yolları açık olsun. Bizde yolumuza devam edeceğiz. Kaybedilmiş herhangi bir şey yok. 3 puan öndeyiz. İnşallah bu 3 puanı koruyup, Play-Off yoluna devam edeceğiz. Play-Off’un en güçlü adaylardan biriyiz.” Dedi

 

KAZANMAK İÇİN GELMİŞTİK

İnegölspor Teknik direktörü Murat Yoldaş ise; “Beklemediğimiz bir mağlubiyetti. Yani mutlaka karşımızdaki takım iyi kalitesi belli olan bir takım ama 1-1’i yakaladığımız andan itibaren ve o ara gerçekten iyi oynuyorduk. 2-1’i de yakalama şansımız vardı. Hatta golden önce soldan gelen bir ortamız vardı. Ahmet Hakan Şahin, ilk direkte dokunabilse, maç farklı bir yere gidebilirdi. Ama iyi oynadığımız anda 2 tane üst üste yediğimiz gol bizi bir anlamda bozdu. Yani tebrik ederim Samsun’u iyi bir takım ama kazanmayı hakikatten çok istiyorduk. Buna çok hazırdık, olmadı. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Önemli olan gelecek haftaki maçımıza odaklanmamız. Bunu arkada bırakmamız gerekiyor. Kesinlikle şunu söylemiyorum “Ne yapalım zaten Samsun falan” böyle bir şey söylemiyorum. Biz buraya kazanmak için gelmiştik ama istediğimiz gibi gitmedi. Yapacak bir şey yok. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

İNEGÖLSPOR’U HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

İnegölspor Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz ise; “Ortada çok ciddi bir kalite farkı var. Çok ciddi alternatifli kadroları var. Son dakikada oyuna giren Bahattin’i görüyorsunuz zaten. Ayakları da çok iyi. Biz kendi oyunumuzu yansıtmadık sahaya. Aslında 1-1’den sonra bir iki pozisyonda bulduk. Belki gol yapsaydık daha farklı sonuçta alınabilirdi. Önümüze bakacağız. Samsun zaten zor bir deplasmandı, bunun bilincindeydik. Artık biz bu saatten sonra rakiplerimizle oynuyoruz. Rakiplerimizi yenip inşallah İnegölspor’u hak ettiği yere getireceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

HEDEFİMİZ PLAY-OFF

İnegölspor Taraftar Sorumlusu Serkan Bak ise; “Öncelikle aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun. Kötü bir psikolojiyle geldik. Sonuçta canımız yandı. Allah rahmet eylesin. Maça gelince güzel bir ambiyans vardı. 20-25 bin kişinin olduğu söyleniyor. Maça kötü de başlamadık. Çok erken gol yedik. Sonra toparlandık, bir bireysel hata bizi oyundan düşürdü. Ama şehir Samsun farkı. Başkanında dediği gibi 4 maç bizim için çok önemli. Biz bu hafta içeride Konya’yı ağırlarken, Tarsus-Afyon oynayacak. İnşallah bize yarayacak bir sonuç çıkar. Kaybettik üzgünüz. Kardeşlerimizde üzgün. İnşallah bundan sonra toparlamaya çalışacağız. Hedefimiz Play-Off. Rabbim nasip ederse orada olacağız.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29