?KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK?

?KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK?

Hocaköyspor Teknik Sorumlusu Selami Tekin, ?Artık kaybetme lüksümüz yok. 3 maç kaybettik, kalan maçalarımızı kazanıp hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz? dedi.

 

2.Amatör Lig 9.Grup´ta mücadele eden temsilcimiz Hocaköyspor´unTeknik Sorumlusu Selami Tekin, İsaörenspor karşısında çok iyi mücadelenin sergilendiği bir maç oynandıklarını belirterek, ?Sahada futbolu doğru oynayan her 2 takım oyuncularını kutluyorum. 1 gol atmamıza rağmen 3 gol yenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Maçın ilk yarısında bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Maç içinde, maçı koparma ve odak noktaları vardır.Kritik dakikalarda final paslarını değerlendiremediğimizde sahadan mağlup ayrılıyoruz.  Bundan sonraki maçlarda kadroda rotasyon yapacağım. Artık oyuncularım birbirini tanıyor.İdeal 11´imiz meydana çıktı.Sahaya o şekil çıkacağız. Önümüzdeki maçlarda şansımız da yanımızda olursa yenemeyeceğimiz takım yok. Rotamızda bu yolda olacaktır? dedi.

 

MUTLAKA KAZANMALIYIZ

Hafta sonu oynanacak olan Orhaniyespor maçınıOrhaniyespor´un ligden çekilmesi nedeniyle bay geçireceklerini belirten Tekin, ?Bir sonraki hafta sonu deplasmanda Yenişehir Söylemiş Başakspor ile karşılaşacağız. Muhakkak kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Ligde alınan her puan çok önemlidir? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07