www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kaygusuz'dan AGD'nin kampanyasına destek

Kaygusuz

Kürecik ve İncirlik üslerinin kapatılması için AGD tarafından başlatılan imza kampanyasına, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkanı Mehmet Kaygusuz destek verdi

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Gençlik Derneği tarafından, İncirlik ve Kürecik üsleri başta olmak üzere ABD ve İsrail'e hizmet eden tüm ABD ve NATO üslerinin kapatılması için imza kampanyası başlatılmıştı.

Sani Konukoğlu Camii önünde yürütülen stant çalışmasını ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaygusuz, imza vererek kampanyayı destekledi.

Bölgede vatandaşlarla birlikte sohbet eden Kaygusuz, "Gazze'de siyonist vahşet devam ediyor. İsrail'e yönelik daha ciddi ve daha sert yaptırımların yapılması gerekliliğini düşünüyoruz. Bebek, çoçuk, yaşlı, kadın demeden katliam yapan İsrail'in ağabeyi ABD üslerinin, kapatılması yönünde gerçekleştirilen bu imza kampanyasını haklı ve doğru buluyoruz. Müslüman kardeşlerimizin Gazze'de, Doğu Türkistan'da ve tüm dünyada zulümden bir an önce kurtulmasını Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19