Kayıp kadın merkezde görüldü

Kayıp kadın merkezde görüldü

Bursa´nın İnegöl ilçesinde 24 saattir kayıp olan 74 yaşındaki Arzi Balaban´ın bulunması için AFAD, AKUT, Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ve polis ekipleri seferber olurken, 155 polis ihbar hattını arayan bir kişinin yaşlı kadını dün şehir merkezinde

Edinilen bilgiye göre, Akhisar Mahallesi´nde dün saat 17:00 sıralarında ikamet ettiği evden ayrılan Arzi Balaban´dan ailesi bir daha haber alamadı. Kayıp ihbarı üzerine emniyet ekipleri kayıp olan kadını bulmak için bölgede çalışma başlatmıştı.

Polis ekiplerinin arama çalışmasından sonuç alınamayınca AFAD ekiplerinden yardım istenmişti.

Bursa AFAD ekipleri  polis ve  jandarma ekipleri ile  bir gündür İnegöl´e bağlı kırsal Şehitler Mahallesi ve Huzur Mahallesi mevkiinde bulunan kırsal alanda arama, tarama çalışmalarını sürdürüyor.

Arama çalışmalarına AFAD ekiplerinin köpek Timi de katıldı.

Öte yandan bugün 155 polis ihbar hattını arayan bir kişinin, gün içerisinde yaşlı kadını İnegöl şehir merkezinde bulunan Park Caddesinde gördüğünü söyledi.

Cadde üzerinde ki kamera kayıtlarını yaşlı kadının ailesi ile birlikte inceleyen emniyet ekipleri ihbara konu kişinin kayıp yaşlı kadın Arzi Balaban olmadığını tespit etti.

Yaşlı kadını bulmak için arama, tarama çalışmaları sürüyor.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00