Kayıp kadından haber yok

Kayıp kadından haber yok

Akhisar Mahallesi´nde dün saat 15:00 sıralarında ikamet ettiği evden komşulara gidiyorum diye ayrılan 74 yaşındaki kadından halen haber yok. Kayıp olan kadının bulunması için ekipler seferber oldu.

Alınan bilgilere göre; 74 yaşındaki Arzu Balaban ikamet ettiği Akhisar Mahallesi´ndeki evinden komşulara gidiyorum diye evden ayrıldı. Yaşlı kadın dün saat 15:00´de çıktığı evine bir daha geri dönmedi.

Eve gelmemesi üzerine çocukları akrabaları her yerde Balaban´ı aradılar, ancak izine rastlamadılar. Bunun üzerine durum polis ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine emniyet ekipleri kayıp olan kadını bulmak için çalışma başlattı. Fakat onlarda sonuç alamayınca Bursa Afad´dan yardım istendi. Kayıp ihbarı üzerine harekete geçen afad dün gece polis ve jandarmayla birlikte gece 03:30 kadar her yerde yaşlı kadını aradılar. Havanın yağmurlu olması nedeniyle gece yaptıkları aramayı durduran ekipler sabahın ilk ışıklarıyla birlikte tekrar arama çalışmalarına başladı.

SAATLERDİR BİR İZ YOK

Arama çalışmalarına AFAD, İHH İnegöl arama kurtarma, polis ve jandarma ekipleri farklı noktalarda Arzu Balaban´ı bulmak için en son görüldüğü yerde geniş arazide afad arama kurtarma köpekleri ve bursa asayiş kayıp  koku molekülü iz takip polis köpeği arama yaptı. Ekipler iki grup halinde her yerde 74 yaşındaki Arzu Balaban isimli kadını bulmak için tüm imkânlarını seferber ettiler.

ÖNCE KODLADI SONRA ARADI

Bursa emniyet müdürlüğü asayiş ekipleri de olay yerine asayiş kayıp  koku molekülü iz takip polis köpeğiyle geldi. Polis ekipleri tarafından poşet içerisinde kayıp olan bayanın elbiseleri köpeğe koklatarak izini aramaya çalıştı.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00