KAYIP KADINA ULAŞILAMADI

KAYIP KADINA ULAŞILAMADI

Yeniyörük Köyü’nde 18 Ocak Cumartesi günü evinden ayrılan ve bir daha bulunamayan 34 yaşındaki Fatma Demirtaş’ın arazide izine rastlanamadı. Fatma Demirtaş’ın eşi Ali Demirtaş, eşinin bulunması için dün bir TV kanalında yayınlanan prog

İnegöl’e bağlı Yeniyörük köyünde ikamet eden ve epilepsi hastası olduğu belirtilen iki çocuk annesi 34 yaşındaki Fatma Demirtaş, 18 Ocak Cumartesi günü evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Daha önce de birkaç kez kaybolan, ancak aynı gün içerisinde bulunan kadın, bu kez ortaya çıkmadı. En son köyün yakınlarında ot toplarken görülen Demirtaş`ın ailesi, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Genç kadından haber alınamaması üzerine profesyonel ekiplere bilgi verildi.

 

1 HAFTALIK ARAMA ÇALIŞMALARINDA İZİNE RASTLANMADI

Kayıp kadının bulunması için Yeniyörük köyüne gelen profesyonel arama kurtarma ekipleri, jandarmanın da katıldığı çalışmalarda 1 hafta arazide kalarak kayıp Fatma Demirtaş’ı aradı. 120 kişilik ekibin yürüttüğü arama çalışmalarında maalesef Fatma Demirtaş’a ait hiçbir iz bulunamadı.

 

Arama kurtarma ekipleri 1 haftalık çalışma sonrası araziden çekildi. Jandarma, gelen ihbarlar üzerinden kayıp kadının bulunması için çalışmalarını sürdürürken, kayıp Fatma Demirtaş’ın eşi Ali Demirtaş’ta eşinin bulunması için dün özel bir TV kanalında yayınlanan Ebru Gediz’le Yeni Baştan programına katıldı. TV ekranlarından eşine veya eşini görüp, haber alanlara seslenen Ali Demirtaş, umudunu kaybetmediğini, eşinin bulunacağını söyledi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00