www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kayıtlar Alınmaya Başlandı

Kayıtlar Alınmaya Başlandı

Şehit ve gazi ailelerinin 1. derece yakınlarının çocukları ve dar gelirli ailelerin çocukları ile yetim-öksüz çocuklar ve belediye personelin çocuklarına hizmet veren Beşinci Mevsim Çocuk Kreşinde kayıtlar alınmaya başlandı.

2017-2018 eğitim öğretim yılıyla birlikte hizmete giren ve çocukların geleceğe hazırlanmaları ile kişisel gelişimlerine katkı sağlanması anlamında birçok etkinliğe imza atan Beşinci Mevsim Kreşinde, yeni eğitim-öğretim dönemi için başlayan kayıtlar 07 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek.3-5 yaş arası(36 -60 aylık arası) çocukların eğitim aldığı Beşinci Mevsim Çocuk Kreşinde yarım veya tam gün olarak eğitimler verilecek.

?ÇOCUKLARIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZ?

İnegöl Belediyesi tarafından Bugünün Yarını; Yarının Umudu olan çocuklara hizmet veren Beşinci Mevsim Çocuk Kreşi için başlayan kayıtlar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, ?İnsanı merkeze aldığımız hizmetlerimizde eğitim bizim olmazsa olmazlarımızdan. Bu noktada geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim- öğretim faaliyetlerini gördüğü okullarımıza her türlü katkı ve desteği vermeye çalışıyoruz. Tüm gayemiz çocuklarımızın daha kaliteli, daha nitelikli ve daha donanıma sahip bir eğitim almaları ve bu güzel ülkeye en güzel şekilde hizmet etmeleri. 2017 ? 2018 döneminde sosyal belediyecilik adına hayata geçirdiğimiz Beşinci Mevsim Kreşinde çocuklarımızın her açıdan gelişmesi için her türlü imkanı sağlıyoruz. Kreşimizde 3-5 yaş aralığındaki yavrularımız eğitim alıyor. Ailelerimizde canından çok sevdikleri evlatlarını beşinci mevsim kreşimizde emin ellere teslim etmenin huzurunu yaşıyorlar. Çocuklarımız için ne yapsak az. Bu güzel mekanda geleceğimiz olan yavrularımıza sıcacık bir ortamda her türlü imkanı sunmaktan dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim? şeklinde konuştu.

07 EYLÜL CUMA GÜNÜNE KADAR KAYIT BAŞVURULARI DEVAM EDECEK

Beşinci Mevsim Çocuk Kreşinin, şehit ve gazi ailelerinin 1. derece yakınlarının çocukları ve dar gelirli ailelerin çocukları ile yetim -öksüz çocuklar ve belediye personelin çocuklarına hizmet verdiğini belirten Taban, ?2017-2018 eğitim-öğretim yılında hizmete giren kreşimiz yeni eğitim yılına girmenin heyecanı içerisindedir. 2018 ? 2019 eğitim öğretim yılı için kreşimize kayıtlarımız 27 Ağustos Pazartesi günü başlamış olup, kayıtlar 7 Eylül Cuma gününe kadar devam edecektir. 60 kişilik öğrenci kontenjanına sahip kreşimiz, 3-5 yaş arası(36 -60 aylık arası) çocuklarımıza hizmet vermekte olup, isteğe bağlı olarak kreşimizde yarım gün(Sabahçı ; 08:00 ? 12:00 arası, Öğlenci ; 13:00 ? 17:00 arası) veya tam gün(08:00 ? 17:00 arası) eğitim verilmektedir. 2 Sabahçı 2 Öğlenci olmak üzere toplam 4 sınıf olarak faaliyet gösterilen kreşimizin ücretleri ise, yarım gün 40 TL, tam gün 120 TL´dir? dedi.

Taban son olarak, ?Kreş için başvuru kontenjanların sınırlı olduğunu buradan bir kez daha belirtirken, yarınlarımız olan çocuklarımızın her açıdan en iyi şekilde yetişmeleri için elimizden gelen her türlü imkanı sağlayacağımızı ifade eder, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71