www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kaymakam Görücü´den Bayrak Çağrısı

Kaymakam Görücü´den Bayrak Çağrısı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramın 96. yıl dönümü nedeniyle inegöl´de akşam saatlerinde fener alayı kortej yürüyüşü yapıldı. Yapılan yürüş sonrası açıklama yapan inegöl kaymakamı Şükrü Görücü inegöl halkına bayrak çağrısı yaptı.

Cumhuriyet Bayramın 96. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi inegöl´de de çeşitli programlarla kutlanıyor. Gündüz düzenlenen çelenk sunma programının ardından akşam saatlerinde ise Milli irade meydanından heykel önüne kadar Fener Alayı kortej yürüyüşü düzenlendi.

Heykel önünde son bulan programda bir konuşma yapan inegöl kaymakamı Şükrü Görücü inegöl halkına çağrıda bulundu. Görücü konuşmasında şunları söyledi. "Değerli hemşerilerim az önce belediye önünden başlayarak heykele kadar kortej eşliğinde yürümüş bulunuyoruz ancak gördüğüm tablo beni çok üzdü buradan tüm hemşerilerimize bir çağrıda bulunarak Yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´mız Dolayısıyla tüm hemşerilerimiz den evlerine balkonlarına camlarına işyerlerine Bayrak asmalarını buradan çağrıda bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01