www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kaymakam Görücü´den seçim uyarısı

Kaymakam Görücü´den seçim uyarısı

Okul güvenliği toplantısında konuşan İlçe kaymakamı Şükrü Görücü, 31 Mart seçimleri için uyarılarda bulundu.

5.mevsim Kültür Sanat Merkezi çok amaçlı salonunda yapılan toplantıya  İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Maden, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, okul müdürleri, muhtarlar, jandarma ve emniyet personeli katıldı.

?´Gerek sosyal medyada paylaşımlarınıza gerekse hatırlı insanlar ile ilişkilerinize dikkat edeceksiniz´´

Toplantıda 31 Mart´ta yapılacak olan idari seçimler için açıklamalarda bulunan, İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, ?´Artık seçim dönemine girmiş bulunuyoruz, bununla ilgili sıkıntılar olabilir. Bunun İçin gerek sosyal medyada paylaşımlarınızı gerekse hatırlı insanlar ile ilişkilerinize dikkat edeceksiniz. Kaymakamlık olarak bizim görevimiz seçimlerin huzur içerisinde yapılmasını sağlamak. Seçimi yapmak ilçe seçim kurulunundur, İlçe seçim kurulunun talepleri doğrultusunda biz onlara araç gereç ve personel konusunda yardımcı olmak durumundayız.´´dedi

?´30 Nüfuslu bir mahallede 8 muhtar adayı´´

 ?´Benim İnegöl´de gördüğüm kadarıyla siyasi partiler arasında gayet güzel ilişkiler var. Seçim döneminde siyasi partiler arasında bir sorun olacağını düşünmüyorum, ama 30 nüfuslu bir mahallede 8 muhtar adayı olursa, mahallerimizde sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorum. Muhtemeldir ki bizim yoğunlaşmamız gereken konu budur. ?

?´Şimdiden söylüyorum´´

 ?´Gerek şimdiki muhtarlarımıza, gerek muhtar adaylarımıza şimdiden söylüyorum. Elektrik kesildi, panoya kedi girdi, yok öyle oldu, yok böyle oldu gibi konuları önceden önlemek için bizim önceden her türlü hazırlığı yapmamız gerekiyor. Elektrik sıkıntılarının olmaması için UEDAŞ yetkilileri tedbirlerini alsınlar, gerekiyorsa jeneratör temin etsinler.´.

?´Çevre Kirliliği Olmayacak´´

?Çevre temizliği için elektrik direklerine, bina yüzlerine, otobüs duraklarına afiş, broşür gibi şeyleri yapıştırmak ve asmak kesinlikle yasaktır. Her önüne gelen yerlere böyle etiketleme yapılmayacaktır. Yapan olursa da, tespit edilip yasal işlem emniyet ve jandarma ekiplerimiz tarafından yapılacaktır.´´ Dedi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19