Kaymakam Gencer Hayallerimize Ortak Oldu

Kaymakam Gencer Hayallerimize Ortak Oldu

Kaymakam Durmuş Gencer, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek son kez İTSO yönetimi ile bir araya geldi. Burada konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, 2. OSB ile ilgili Kaymakam Gencer’in hayallerine ortak olduğunu belirtirken, Gencer ise

İnegöl Ticaret Ve Sanayi Odası (İTSO), Adana Vali yardımcılığına tayini çıkan Kaymakam Durmuş Gencer’i konuk etti.

Yapılan ziyarette konuşan Başkan Anıl, Kaymakam Durmuş Gencer’in 4 yıl İnegöl’de görev yaptığını anımsatarak; “Bizimle birlik ve beraberlik içinde 4 yıl geçirdi. Tabi memuriyet bu, bürokraside kurallar var. Tayini geldi ve Adana’ya Vali yardımcısı olarak gidiyor. Gönül ister ki, hep burada kalsın ve İnegöl’e hizmet etsin. İnegöl’ün yakından tanıdığı bir kişilik ve İnegöllülerle, Sivil Toplum Örgütleri ile birlik içerisinde oldu. Tabi tecrübe kolay kazanılmıyor ve tecrübenin de okulu yok. Sayın Kaymakamımızın İnegöl gibi bir tecrübesi var. Kaymakamımız 4 yıl boyunca İnegöl’de büyük bir hizmet verdi. İnegöl’ün en büyük projelerinde biri olan Mobilya ve Ağaç İşleri İhtisas Organze Sanayi Bölgesi’nin 4 yıl boyunca Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı” dedi.

Kaymakam Gencer Hayalimize Ortak Oldu

Kaymakam Gencer’in yaptığımız işler neticesinde; kendilerine devleti ve bürokrasiyi yakından tanıma imkânı sağladığını kaydeden Başkan Anıl, “Ve bize hata yaptırmadı. İşin en önemli tarafı da bu. Çünkü kendisi çok titiz ve her şeyi inceleyen bir yapıya sahip. Biz ticaretten gelen yapımızla biraz kestirmeden yürüyoruz, ama devlette öyle olmadığını gördük. Birlik ve beraberlik içerisinde bu önemli projeye adım attık. Organize Sanayi ile ilgili mimarlar sorulduğunda, orada Durmuş Gencer’in de adını söyleyeceğiz. Bu birlik ve beraberliğimiz sayesinde yoktan bir şey var ettik. Biz 1 trilyon lira ile 40 trilyonluk işe girdik. Biz hayal kurduk ve bu hayale Sayın Kaymakamımız da ortak oldu. Bu hayali ortaya koyduğumuzda, arkadaş siz yanlış hayallerdesiniz demedi. Gün geldi ülke ekonomik krize girdi. Ne yapacağız diyordu Sayın Kaymakamımız, ama biz kendimize ve müteşebbise güveniyorduk. Ve işte sonuç 2. OSB. Sayın Kaymakamımız da bu projeyle son 4 yılda İnegöl’e mührünü vurmuştur” diye konuştu.

İnegöl’de Aldığım Girişimcilik Tecrübelerini Adana’ya Götüreceğim

Metin Anıl’ın ardından bir konuşma yapan Kaymakam Durmuş Gencer ise; 4 yıllık hizmetin burada sonlandığına vurgu yaptı. Kaymakam Gencer şöyle devam etti: “Ama 4 yıldan beri gerek Organize Sanayi Toplantıları nedeni ile rutin olarak bir araya geliyorduk. Oradaki eser ortaya çıktığı için bir şey demiyorum, helali hoş olsun. İleride çalıştıracağı her insan bizim için mutluluk kaynağıdır. İlerde orada 15 bin insan çalışacaksa, ben 15 bin defa mutlu olacağım. Tabi bunun yanında devlete de katkı olacak. KDV olacak, ihracat olacak, su yakacağız, elektrik yakacağız. O eser birinci Organize Sanayinin oluşturduğu bir eserdir. Belki ileride 3, 4 ve 5’inci de olacak, onları da bizim çocuklarımız yapacaklar. İnegöl’de aldığım girişimcilik tecrübelerini ben yeni görev yerime de götüreceğim.”



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50