www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KAYMAKAM İNCİ, MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM İNCİ, MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

İnegöl Muhtarlar Derneğine yapmış olduğu ziyarette konuşan İlçe Kaymakamı Aziz İnci, Muhtarların seçilmiş kişiler olduğunu ifade ederek, “Muhtarlar halkın seçtiği, sorunlarını, dileklerini ilettiği, kendilerinden çözüm beklediği insanlardır.”

İnegöl’deki kurum ve kuruluşlara iadeyi ziyaretlerini sürdüren İlçe Kaymakamı Aziz İnci, dün İnegöl Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Aziz İnci, İnegöl’de muhtarların çoğunluğunun aynı çatıda olduğu derneği ziyaret ettiklerini ifade ederek, muhtarlarla birlikte görev yaptıklarını söyledi.

 

Muhtarların seçilmiş kişiler olduğunu kaydeden İnci, “Muhtarlar halkın seçtiği, sorunlarını, dileklerini ilettiği, kendilerinden çözüm beklediği insanlardır. Muhtarlarımız özellikle mahalle muhtarlarımız şehir içerisinde bulunanlar daha çok belediyeyle, köy muhtarlarımız da daha çok Özel İdare, Kaymakamlık ve bağlı kurumlarla ilişki içerisinde sorunlarını çözümlemeye çalışıyorlar. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum. Her zaman kendileriyle birlikte mesai yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Ziyaretten dolayı teşekkür eden İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Avni Kurt, “Daha önce sizi ziyaret etmiştik. Muhtarlın sorunları zaten belli. Biz almış olduğumuz kararları uygulamakta zorluk çekiyoruz. Bunu size daha önce de söylemiştik. Bu konuda bize yardımcı olursanız memnun oluruz. Herkesin sorunları aynı eksen içerisinde toplanıyor. Bu vesileyse bizleri ziyaret geldiğiniz için çok müteşekkiriz.”diye konuştu.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19