www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kayra'ya Moral Ziyareti

Kayra

İnegöl Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Melih Şeker ve Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, tedavi için Amerika'ya seyahat edecek olan minik Kayra`yı ziyaret ederek yolculuk öncesi moral verdiler.

İnegöl Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Melih Şeker ve Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, tedavi için bugün Amerika'ya seyahat edecek olan minik Kayra`yı dün evinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiler.

 SEVİNÇLE KARŞILAYACAĞIZ

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İnegöl Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Melih Şeker, Kayra kardeşimizi tedaviye giderayak ziyaret ettik. Bursasporlu olduğunu biliyoruz. Allah nazarlardan saklasın. Sağlıklı gidip, sağlıklı gelsin inşallah. İnşallah tez zamanda şifa bulur, geldiğinde kendisini sevinçler karşılarız. Kendisini maçlara da götüreceğiz. O gelene kadar da kupa da şampiyon oluruz” dedi.

 ÇELİK'TEN KAYRA'YA MAÇ SÖZÜ

Ziraat Odası Başkanı ve Bursaspor Yöneticisi Sezai Çelik ise, Bugün burada Bursasporlu yavrumuz Kayra`yı ziyaret ettik. Biliyorsunuz yarın (bugün) yavrumuz Amerika`ya uçuyor. İnegöl Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanımız ile ziyaret ettik. Kendisine hayırlı yolculuk dilemeye geldik. Aynı zamanda gelmesi ile birlikte Texas ile beraber maç izleyeceğiz. Allah hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71