www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kaza kurşunu ile yaralandı

Kaza kurşunu ile yaralandı

İnegöl´de gece geç saatlerde meydana gelen olayda bir şahıs, beraber yaşadığı 5 aylık hamile eski eşini yanlışlıkla silahla yüzünden vurdu.

Turgutalp Mahallesi Şehit Er Mustafa Pehlivanoğlu Sokak´ta bulunan 3 katlı binanın 3. katındaki dairede eski eşi 5 aylık hamile Merve P. (27) ile birlikte yaşayan Hüseyin B. (36), eski eşiyle tartışmaya başladı. Hamile kadın, eski eşinden beraber gezmek için talepte bulundu. Kadının talebini reddeden adam, bir süre dışarı çıktıktan sonra eve geldi. Evde otururken eski eşinin silahını alan kadın, silahı kendisine doğrulttu. O sırada adam, kadının elindeki silahı almak için isterken silah bir anda ateş aldı.

 

Yanağından giren kurşun kadının kafasının arkasından çıktı. Bir anda şoka giren adam, kanlar içinde yatan kadını kucağına alarak daireden çıkıp alt komşularından yardım istedi.Ağır yaralı kadın, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı´nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

BAYILDI

Alkollü olduğu tespit edilen adam ise 3 katlı apartmanın giriş kapısında bir anda yere düşerek bayıldı.Bayılan adam da ambulansla Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

 

?YANLIŞLIKLA ATEŞ ALDI?

Tedavinin ardından kendine gelen adamın, ?Gezme nedeniyle sevgilimle tartıştım. Benim silahımı alıp kendisine doğrultuncabende silahı almak isterken bir anda silah ateş aldı? dediği öğrenildi.

 

Hastanede yapılan müdahalelerin ardından 5 aylık hamile olduğu tespit edilen ve sağlık durumu kritik olan kadın ambulansla Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine sevk edildi.

 

GÖZALTINA ALINDI

Olayın şüphelisi olan Hüseyin B., hastanedeki kontrollerinin ardından Emniyet ekiplerince gözaltına alındı.

 

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9726,62%-0,89
  • DOLAR

    32,40% 0,15
  • EURO

    34,53% 0,31
  • GRAM ALTIN

    2453,59% 0,63
  • Ç. ALTIN

    4088,16% -0,22