KAZA KAZA ÜSTÜNE

KAZA KAZA ÜSTÜNE

Dün Mesudiye Mahallesi ve Osmanbey Caddesi’nde meydana gelen iki ayrı kazada biri 8, diğeri 14 yaşındaki iki çocuk trafik kazası sonucu yaralandı.

Havaların ısınmasıyla birlikte kendilerini oyun parklarına ve sokaklara atan çocuklar, trafik tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor. Kimi zaman dikkatsiz sürücüler, kimi zaman ise çocukların dikkatsizliğinden kaynaklanan kazalar aileleri de tedirgin ediyor.

ÇARPIP KAÇTI

Dün İnegöl’de 2 çocuğun yaralanmasıyla sonuçlanan 2 ayrı trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ilk kaza saat 13.00 sıralarında Osmanbey Caddesi üzerinde oldu. Sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen bir motosiklet, 14 yaşındaki Ömer Faruk Gümüş’e çarptı. Dikkatsiz sürücü kaza sonrası arkasına bile bakmadan olay yerinden kaçarken, yaralı çocuk ise kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ambulansında görevli ekiplerin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Hastanede yapılan tedavinin ardından yaralı Ömer Faruk Gümüş’ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazadan sonra olay yerinden kaçan motosiklet sürücüsünün yakalanması için emniyet ekiplerince çalışma başlatıldı.

ANİDEN YOLA ÇIKINCA…

İkinci kaza ise Mesudiye Mahallesi’nde meydana geldi. Pazar Pazarı mevkiinde meydana gelen kazada; Bilecik’ten İnegöl’e gelmekte olan Hüseyin Yılmaz(44) idaresindeki 11 DA 216 plakalı kamyonet, parkta oynadığı sırada aniden yola fırlayan 8 yaşındaki Talha Koyun’a çarptı. Yaralı çocuk ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Talha Koyun’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kamyonet sürücüsü ise ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

Her iki kazayla ilgili de tahkikat başlatıldı.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24