www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kazada Yaralanıp Kayıplara Karıştı

Kazada Yaralanıp Kayıplara Karıştı

Ankara Caddesi üzerinde meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü özel araçla özel bir hastaneye götürüldü. Tedavisinin ardından motosiklet sürücüsü kayıplara karışırken, motosiklet ise otoparka çekildi.

Alınan bilgilere göre kaza Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. Orman işletmesinden Belediye istikametine doğru seyir halinde olan Ahmet A.´nın kullandığı 16 KOU 89 plakalı motosiklet ile Orhaniye mahallesinden gelip Yeni Cami Sokağa dönmek isteyen sürücü ismi alınamayan 16 KKY 17 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Ahmet A.  motosiklet ile birlikte metrelerce sürüklendi.

Kazada yaralanan Ahmet A. otomobil sürücüsü tarafından İnegöl´de bulunan özel bir hastaneye götürülerek bırakıldı. Daha sonra otomobil sürücüsü kayıplara karıştı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan motosiklet sürücüsü ise özel hastanedeki tedavisinin ardından kayıplara karıştı. Olay yerine gelen trafik ekipleri iki sürücüye de ulaşamadı. Yapılan kontrollerde motosiklet evrakları eksik olmasından dolayı çekici yardımıyla otoparka çekildi.

Kazayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

Haber ve Fotoğraf:Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19