KAZANABİLİRDİK

KAZANABİLİRDİK

Yeni Malatyaspor'la 1-1 berabere kalarak şampiyonluk ümitlerini yitiren İnegölspor'da maç sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mehmet Bulut, kazanabilecekleri bir maçta puan kaybettiklerini söyledi.

Yeni Malatya karşısına şampiyonluk iddiasını sürdürmek için çıkan bordo beyazlılar, lider Balıkesirspor’un 8 puan gerisine düştü.

 

İYİ MÜCADELE ETTİK

Yeni Malatya maçı sonrası açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, kazanabilecekleri karşılaşmadan beraberlikle ayrıldıklarını ifade ederek, “Hedefimize ulaşmak için kazanmamız gereken bir maçtı. Buna göre hazırlanmıştık. Bana göre iyi de mücadele ettik. Oyunun kontrolü büyük oranda bizdeydi. Yeni Malatyaspor’un duran toplar dışında net pozisyonu yoktu. Bizim de çok pozisyon zenginliğimiz yoktu, ama kazanabileceğimiz bir maçtı. İyi, centilmence ve dostça bir karşılaşma oldu. Bizi izlemeye gelenler de bu oyundan memnun kalmıştır. Yeni Malatyaspor’a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” dedi.

 

PLAY-OFF’TA MUHTEMEL RAKİPLERİMİZDEN BİRİ İNEGÖLSPOR

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan ise hakemden dert yandı. Hakemin oyunu gerdiğini ifade eden Kızıltan, “Genel anlamda iyi mücadele ettik. Beklendiği gibi kolay bir maç olmadı. İnegölspor şampiyonluk umutlarını devam ettirme adına kazanmak için sahaya her şeyini koyacağını biliyorduk. Şansız bir golle geriye düştük. Ama akabinde beraberlik sayısını bulduk. Çok iyi mücadele ettik. Bizde yenebilirdik, rakibimizde kazanabilirdi. Play-Off adına bu karşılaşma iyi bir test oldu. İnegölspor, Play-Off’ta muhtemel rakiplerimizden birisi olacaktır. Ben oyuncularımın gayret ve mücadelesinden memnunum. Ama bugün saha içerisindeki o mücadeleye aynı güzellikle hakem kararları yoktu. Hakem, çok tutarsız kararlar verdi ve standardı elinden kaçırdı. Gereksizce oyunu da gerdi” diye konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07