KAZANAN İNEGÖL OLSUN

KAZANAN İNEGÖL OLSUN

Gençlergücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Balkan, Pazar günü oynayacakları Kurtuluşsporderbisinin zevkli ve çekişmeli geçeceğini belirterek, ?Kazanan İnegöl olsun. İki takımın da puana ihtiyacı var.?dedi.

 

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Gençlergücü Spor Kulübü´nde açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Balkan, geride kalan haftalarla ve Pazar günü oynayacakları Kurtuluşspor derbisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

EKİP OLMA RUHUNU YAKALAYACAĞIZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlergücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Balkan, ?Ligin ilk 2 haftasından beklentimiz 6 puandı ancak 1 puan alabildik. Yeni sezona girerken 17 yeni transferimizoldu. Takımın birbirine uyumu için belli bir zamana ihtiyacımız var. İyi arkadaşlardan kurulu bir takımız. Kısa sürede ekip olma ruhunu yakalayacağımızı ve başarılı sonuçlar alabileceğimizi düşünüyoruz? dedi.

 

KAZANAN İNEGÖL OLSUN

Pazar günü oynanacak olan İnegöl derbisinde Kurtuluşspor ile karşı karşıya geleceklerini belirten Kamuran Balkan, ?Bu maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz. İnşallah kazanırız. İnegöl sporseverine iyi bir maç seyrettireceğimizi düşünüyoruz. Pazar günü vakti olanın saat 16.00´da Sanayi Sahasına gelmesini bekliyoruz. Öncelikli olarak müsabakanın her iki tarafta için de centilmence geçmesini arzu ediyoruz. Kazanan İnegöl olsun. İki takımın da puana ihtiyacı var.Zevkli ve çekişmeli bir maç olacak. Hayırlısı olsun? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10158,60%-0,15
  • DOLAR

    32,17% 0,02
  • EURO

    35,00% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2471,03% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00