www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kazanan İnegöl Olsun

Kazanan İnegöl Olsun

Gençlergücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi N. Kamuran Balkan, Yenicespor ile oynayacakları İnegöl derbisi için yaptığı açıklamasında; ?Kazanan İnegöl olsun? dedi.

Gençlergücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi N. Kamuran Balkan, Süper Amatör Lig 3. haftasında Yenicespor ile oynayacakları İnegöl derbisine ilişkin açıklamalarda bulundu.

DOSTÇA BAŞLAYIP DOSTÇA BİTSİN

Konu ile ilgili konuşan Gençlergücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi N. Kamuran Balkan, ?2017-2018 amatör futbol sezonu 2 hafta önce başladı. İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü olarak ilk haftada kendi sahamızda ağırladığımız Emek Spor´u 1-0´la geçmeyi bildik ve 3 puanı aldık. 2. maçta deplasmanda grubun favori takımı olan Demirtaş ile karşılaştık. Mücadele 0-0 sonuçlandı ve 1 puan daha kazandık. Lige iyi başladık. 3. hafta da Pazar günü saat 16.00´da İnegöl´ün bir başka güzide takımı olan Yenicespor ile İnegöl derbisine çıkacağız. Önceliğimiz iyi futbol, galibiyet, centilmenlik, dostluk ve arkadaşlıktır. Bu noktada yönetim, sporcu, teknik kadro ve taraftar bazında üzerimize düşen görevi sonuna kadar yerine getireceğiz. Maçımızı izlemeye gelecek olan İnegöl sporsever halkına kaliteli ve çekişmeli bir maç izleteceğiz. Her şeyden önce dostluğun pekişmesini arzu ediyoruz. Seyir zevki yüksek, dostça başlayıp dostça biten bir maç olmasını istiyoruz. Kazanan İnegöl olsun? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00