Kazanan İnegölspor Olsun

Kazanan İnegölspor Olsun

İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın, ?Efsane Maraton? isminin hiçbir başkan adayının arkasında olmadığını belirterek, kongrede kazananın İnegölspor olmasını temenni etti.

İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın, son günlerde artan başkanlık adaylarının isimlerinin Efsane Maraton ile anılmasından duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

KAPIMIZ KAPALI!

Konu ile ilgili açıklama yapan İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın;?Efsane Maraton ailesi her zaman kongre sürecinde tarafsızlığını ortaya koymuştur, koymalıdır. Dikkat! Son zamanlarda başkanlık adaylarının isimleri fısıltı zırıltı muhabbetlerde geçmektedir. Her ortamda dillendirilmeye, zemin hazırlanmaya, ağız aranmaya başlanmıştır. Bizleri rahatsız eden konu ise ?Efsane Maraton X adayın arkasında, Y adayının yanında´ gibi mantık dışı yazılardır. Şahıslar her daim kendi adına konuşabilir fakat Efsane Maraton´un ismini kullanma hakkına sahip değildir bu böyle biline. Bu şerefli bir davadır. Basamak, kariyer, pansuman için geleceklere kapımız kapalıdır. Her şey büyük İnegölspor için. Kongrede kazanan İnegölspor olsun? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50