Kazanan kardeşlik oldu

Kazanan kardeşlik oldu

31 Mart Yerel İdari Seçimlerini değerlendiren İYİ Parti İlçe Teşkilat Başkanı Eray Soral, ?Kazanan gönüller ve kardeşlik oldu.?

İYİ Parti İlçe Teşkilat Başkanı Eray Soral yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında; ?Bir yerel seçimi daha milletçe geride bıraktık. Bu seçim sürecinde yurdumuzda genel anlamda vatandaşlarımızca gösterilen seçim olgunluğundan ve seçimlerin huzur içerisinden geçmesinden son derece mutluyuz. Kazanan ülkemizin birliği ve beraberliği oldu. Kazanan gönüller ve kardeşlik oldu. Bu anlamda ülkemiz adına, ilçemiz adına 31 Mart Yerel Seçimlerinin hayırlı olmasını diler, seçime katılmış veya seçilmiş belediye başkanlarımıza, il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, muhtar adaylarına hayırlı olmasını temenni ederiz. Milletin takdiri ile seçilmiş olan belediye başkanımız Alper TABAN ve belediye meclis üyelerimizi tebrik eder yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Seçim sürecinde partimizin adayı Hakan Özdemir Beyin yürütmüş olduğu seçim kampanyasına şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Sandık başında görev alan görevlilerimize ve emeği geçen herkese şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına teşekkür eder, başarılar dilerim. 
31 Mart yerel seçimleri İlçemize hayırlı olmasını temenni ederim.? İfadelerini kullandı

Haber ve Fotoğraf: M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22