www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kazanan İnegölspor olsun

Kazanan İnegölspor olsun

Yeni sezon öncesi kongre kararı alan İnegölspor’da heyecan dorukta. İki adayın talip olduğu İnegölspor Başkanlığı için Adnan Kemal Aydın, ve Kani Ademoğlu yarışacak.

İnegölspor’da kongre günü geldi çattı. 3 Ağustos yapılması planlanan ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 10 Ağustos bugün gerçekleşecek olan kongrede çoğunluk aranmadan seçime gidilecek.

Geçtiğimiz sezon Münür Kanar Başkanlığı’nda playoff oynayarak çıtayı yükselten bordo beyazlılarda hedef bir üst lige çıkmak.

Mevcut Başkan Münür Kanar’ın yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından İşadamı Kani Ademoğlu ve İşadamı Adnan Kemal Aydın başkanlık için adaylıklarını geçtiğimiz hafta ilan etmişti.

İnegölspor’un başkanlığın talip olan başkan adaylarının listesinde ise birbirinden önemi siyasetçi ve başarılı işadamları bulunuyor. Büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen kongreyi kazanan kim olursa olsun önünde ciddi bir mali tablo bulunuyor.

 Yaklaşık 3.5 milyon lira borcu olduğu açıklanan bordo beyazlılarda yeni sezon öncesi bir çok oyuncunun sözleşmesi yenilenmeyi bekliyor. Başkanlık koltuğuna oturacak isim ve ekibinin kulübü mali açıdan düzlüğe çıkarması ve yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturması için ciddi bir para kaynağına ihtiyacı var. Sonuç olarak her iki adayda bu zora  talip olmuş durumda. İnegöl halkı ve taraftarları ise her iki adaya da güveniyor ve inanıyor. Belediye Başkanı Alper Taban’da her iki aday isme desteğini açıkladı… Şimdi söz sırası İnegölspor delegelerinde. Kazanan her kim olursa olsun, tek kazanan mutlaka İnegölspor olsun… 

Başkan Adayı Kani Ademoğlu’nun 17 kişilik yönetim listesinde şu isimler bulunuyor. Eşref Yiğit, Aziz Bolat, Abdurrahman Maksutlar, Sedat Esadi, Ozan Can, Ali Ezim, Ali Şahin, Mustafa Arıcı, Mustafa Şeşka, Cihan Bozacılar, Volkan Kardeş, Cüneyt Öztürk, İbrahim Işıkoğlu, Mehmet Özdamar, Tufan Tutumlu, Aziz Sezikli

Adnan Kemal Aydın başkanlığındaki yönetim listesi ise şu isimlerden oluşuyor. Faruk Adıyaman, Erkan Dönmez,Osman Sevim,Yücel Demir,Ömer Berat Çağlayan,Şaban Gümüş,Mehmet Tanrıkulu,Muhsin Yeniçeri,Emirhan Şanal,Bülent Salık,Doğukan Bedir,Fatih Gürler,Erkan Narin,Taner Karakaya,Emre Kösen,Melih Uçaravcı,Ali Çelik,Ümit Ulucan,Furkan Balçıoğlu,Samet Dumlu,Hasan Yetim,Metin Babacan,Taner Güven,Cihat İlker.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19