KAZANAN MİLLET OLSUN

KAZANAN MİLLET OLSUN

BEKLENEN GÜN GELDİ ÇATTI. GÜNLERDİR SEÇİME HAZIRLANAN SİYASÎ PARTİLER, YARIN TÜRK MİLLETİNİN ÖNÜNDE BÜYÜK BİR SINAV VERECEK. TÜRK MİLLETİ VERECEĞİ OYLA SADECE ÜLKENİN GELECEĞİNİ DEĞİL, KENDİ GELECEĞİNİ DE BELİRLEYECEK.

 

Türkiye seçime gidiyor. 53 milyon seçmen yarın20 farklı siyasî partinin yarıştığı seçimde oy kullanacak.

814.578 km2 vatan toprağında yaşayan 78 milyonun en büyük arzusu, sandıktanbarış, huzur ve kardeşliğin çıkması.

Aziz milletimiz, 7 Haziran seçimlerinden canını, malını, namusunu, neslini ve nefsini aziz bilip koruyacak bir iktidar çıkarmayı hedeflemektedir.

Aziz milletimiz savaş, kargaşa, kan ve gözyaşını asla istememektedir. Sandıktan çıkacak sonuç Aziz milletimizin takdiridir. Türkiye`yi yönetmeye talip olan partiler, milletin ortaya koyacağı iradeye, saygı duymak ve takdir etmek zorundadır.

ARZUMUZ VE DUAMIZ ODUR Kİ;

7 Haziran genel seçimleri,

1000 yıldır bu topraklarda barış içerisinde yaşamaya gayret eden Aziz milletimizi bölmek isteyenlere, İnançlarını özgürce yaşamak isteyenlere fırsat vermeyenlere,  batının kokuşmuş medeniyetini üstün görenlere, Eski Türkiye özlemi çekenlere, siyasî başarısızlıkların arkasına saklanıp, darbe çığırtkanlığı yapanlara, dini siyasete âlet edinenlere, sözde demokrat ve özgürlükçülere, kandan,kaostan, kargaşadan, kinden ve nefretten beslenenlere, kökü dışarıda olanlara, sahte din baronlarına, dönmelere ve masonlara, sahte şeyhlere, sapık ilâhiyatçılara, siyaseti akrabayı taallûkatını zenginleştirmek için meslek edinenlere, inançları ayaklar altına alanlara, dinle diyanetle alay edenlere, kendisini dev aynasında görenlere, ben yaptım oldu mantığı ile hareket edenlere, bana kimse hesap soramaz diyenlere, bu vatan topraklarında gözü olanlara, kardeşi kardeşe düşürmek isteyen hainlereOsmanlı Tokadının vurulup sandığa gömüldüğü bir seçim olsun

vekazanan AZİZ MİLLETİMİZ OLSUN.

 



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14