www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

KAZANMAK İSTİYORUZ

KAZANMAK İSTİYORUZ

İnegölspor Teknik Direktör Murat Yoldaş, Afyon müsabakasına ilişkin yaptığı açıklamada ?Bu maçı kazanmak istiyoruz. Oyuncularımız da çok kazanmak istiyor. O isteklerini görebiliyorum? dedi.

Tarsus müsabakasında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Afyon müsabakasını kazanmak istediklerini söyledi.

İlk olarak Tarsus müsabakasına değinen Yoldaş, ?Hafta sonu özellikle kazanmak için gittiğimiz bir maçtı. Oynadığımız oyun itibari ile söylüyorum bunu ama hiç beklemediğimiz bir şekilde kötü oynadık, kaybettik. Oyuncularımızda performanslarına şaşırdı, bizim kadar ama geride bıraktık bu maçı. En kısa zamanda bu yarayı sarmaya çalışacağız. Bunu kaza diye değerlendirmek lazım. Çünkü haftalardır bir mücadelemiz var. Bu mücadelenin ve oyunun dışında basit hatalar yaptık. Beklemediğimiz bir sonuçtu? dedi.

Afyon´un zor bir takım olduğunu ama kazanmak için müsabakaya çıkacaklarını belirten Yoldaşi ?Afyon zor bir takım. Dirençli bir takım ama biz kazanmak istiyoruz. Kazanmak için de her türlü çabayı sarf edeceğiz. Yolumuza devam edeceğiz. Moralimiz iyi. Geçen haftaki maç bizi yolumuzdan döndürmez. Biz devreyi en iyi şekilde kapatmak için mücadelemizi vereceğiz. Önemli olan Afyon maçını almak. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Oyuncularımız da çok kazanmak istiyor. O isteklerini görebiliyorum? dedi.

Cezalı oyuncularla ilgili bilgi veren Yoldaş, şu ifadeleri kullandı: ?Raif´in bir gribal enfeksiyonu ve biraz ağrısı var. Emre cezalı biliyorsunuz. Ömer Faruk cezalı. Ufak tefek sakatlıklarımız var. Bu sakatlıklar çok önemli değil ama hafta sonuna kadar değerlendireceğiz?

Taraftarlara çağrıda bulunan Yoldaş, şu ifadelerle sözlerini sonlandırdı: ?Taraftarımızı desteğe çağırıyoruz. Taraftarımız çok önemli bir unsur. Arkamızda olsunlar ve bizi desteklesinler? İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29