Kazanmak zorundayız

Kazanmak zorundayız

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Kayserispor´u yenmek için disiplini ve oyunu 90 dakikaya yayacaklarını söyledi.

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 6. hafta maçında bugün sahamızda ağırlayacağımız Kayserispor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

DİSİPLİNLİ OYNAYACAĞIZ

Güngör, İnegöl Gençlergücü Halı Sahasında yapılan idman öncesi yaptığı açıklamada, ?Kupada Kayserispor ile karşılaşacağız. Yenersek gruptan çıkma başarısı göstereceğiz. Biz kazanmak zorundayız. Kayseri karşısında çok disiplinli oynayacağız. Oyunu 90 dakikaya yaymamız gerekiyor. Her dakika her saniyesini yaşamamız gerekiyor. Çünkü karşımızda Süper Lig´den bir takım var. En ufak hatanı affetmeyecek bir takımla oynuyorsun. Kayserispor ile eş değerde olmadığımızı biliyoruz ama hata yapmadan fiziksel gücümüzün de farkında olarak, kendi gücümüzün seviyesinde iş yaparsak çok daha mantıklı iş yapmış oluruz. Saha şartları neyi gerektiriyorsa o şartlara göre oynayacağız. İlk maçta Kayseri´de oynadığımız disiplinli oyunu ve son bölümlerde bulduğumuz pozisyonları hatırlarsak demek ki taktiksel anlamda oyunu tutarsak arada atacağımız 1 golde gruplardan çıkabiliriz. Onu sabırla bekleyeceğiz? dedi.

 

Güngör, kırmızı kart cezalısı Raif Demir ile sakatlığı bulunan Mustafa Vargel´in dışında eksiklerinin bulunmadığını sözlerine ekledi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32