KAZA OLMADAN ONARILMALI

 KAZA OLMADAN ONARILMALI

Çevre yolu Cerrah kavşağında yolun her iki tarafından bulunan sinyalizasyon sisteminden birinin lambaları kırılmış durumda. Ancak sağ şeritten ilerleyen sürücüler yolda sinyalizasyon sistemi olduğunu geç fark ediyor. Bu durum her an bir kazaya sebebiyet v

 

Çevre yolu Cerrah kavşağında yolun her iki tarafından bulunan sinyalizasyon sisteminden birinin lambaları kırılmış durumda. Ancak sağ şeritten ilerleyen sürücüler yolda sinyalizasyon sistemi olduğunu geç fark ediyor. Bu durum her an bir kazaya sebebiyet verebilir.

Ahmet Türkel Çevre Yolu Cerrah Kavşağında, yolun sağ bölümünde yer alan iki sinyalizasyon siteminden biri kullanılamaz durumda.

Sağ şeritten ilerleyen sürücüler, lâmbaları kırılan sinyalizasyon sistemine aldanarak, yolun boş olduğunu sanıyor ve yola devam ediyor. Ancak yolun sol kısmındaki sinyalizasyon sistemini son anda fark eden sürücüler birden panik yaparak frene basıyor. Sürücülerin ani firen yapması da arkadan gelen araçların kaza yapma riskini arttırıyor. Her an maddi yada yaralamalı kazaya sebebiyet verecek bu sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor.

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22